Στις αρχές Ιουνίου ο δημοσιογράφος του δελτίου ειδήσεων του Star, Γιώργος Βότσκαρης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook, ότι πάσχει από καρκίνο.

Η αποκάλυψη αυτή σόκαρε τους φίλους αλλά και τους συναδέλφους του, αφού η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Πολύ λίγοι ήταν οι άνθρωποι που γνώριζαν ότι ο Γιώργος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο δημοσιογράφος «έσπασε» με το μεγάλο «γιατί» να τον κυριεύει.

Ωστόσο βρήκε την δύναμη, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και το αντιμετώπισε.

Χθες και πάλι μέσα από το Facebook κατάθεσε τις σκέψεις του και τα παράπονο του για τα όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του:

«Δεν έχω παράπονα από την ζωή ακόμα και τώρα. Έχω παράπονα από φίλους (αν ήταν τελικά φίλοι). Δεν έχω ανάγκη από Like και δημοσιότητα. Έχω ανάγκη από ανθρώπους στο πλευρό μου και ευτυχώς δίπλα μου βρέθηκαν στα δύσκολα πολλοί. Είναι δύσκολο να παλεύεις για να αντιμετωπίσεις τον καρκίνο. Είναι δύσκολο να αλλάζει η ζωή σου. Το χαμόγελο πολλές φορές κρύβει πόνο, φόβο, αγωνιά, πίκρα, πληγές. Η ασθένεια δεν είναι σόου είναι σκληρή πραγματικότητα. Είναι πληγή να βλέπεις τον εαυτό σου να αλλάζει εξωτερικά και να σκέφτεσαι άραγε θα ξανά ζήσω όπως πριν. Υπάρχουν στιγμές που βλέπεις την πληγή και σοκάρεσαι. Που σκέφτεσαι εγώ τώρα έτσι θα ζω και δακρύζεις. Έχει πόνο στην ψυχή αυτή η ασθένεια και όσο και να θες δεν σε αφήνει να ξεχάσεις αυτά που έχεις ζήσει. Όλα αυτά σε κάνουν πιο δυνατο ή σε λυγίζουν. Τους τελευταίους μήνες μου έστειλαν άνθρωποι που παλεύουν δύναμη λοιπόν είμαστε όλοι μαζί και με την βοήθεια του θεού και της Παναγίας θα τα καταφέρουμε. χαμόγελο και ας ζήσουμε και την σημερινή μέρα με δύναμη για να έρθει και η επόμενη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ