Πίσω στα τιμημένα 90s η τηλεόραση και γενικότερα η showbiz είχε βουτήξει στην καλτιά, πάθαινε εκρήξεις θυμού που δε μαζεύονταν από πουθενά και είχε κόντρες λατρεμένες που άλλοτε εκφράζονταν ρητά και κατηγορηματικά κι άλλοτε άφηναν μία αίσθηση »τι της έχω κάνει μωρέ της μαλ&^%*&^*ης» χωρίς να ακουστεί φωνήεν.


Χρυσή περίοδος τηλεοπτικών ξεκατινιασμάτων. Ωραία χρόνια, ανέμελα. Μια νοσταλγία σε πιάνει τώρα που όλοι έχουν καταπιεί τον Ζαμπούνη. Να υπάρχει ένα επίπεδο είπα εγώ το αντίθετο κι είσαι να πέσεις να με φας; Δεν την ακούσαμε τη Βανούλα την Μπάρμπα και δεν γίνονται πράγματα. Το αποτέλεσμα; Φλατ. Ποιότητα να κάνουμε, άψογες κοινωνικές σχέσεις να διατηρούν οι εκπρόσωποι της showbiz και να μην κουνιέται φύλο. Λείπεις Άντζελα, λείπεις πολύ.

1Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση

Μία κόντρα που ποτέ δεν καταλάβαμε αν υπήρξε η όχι; »Γαλλικό» δεν ακούσαμε πάντως, να λέμε και την αλήθεια. Προϊόν μάρκετινγκ ή όχι το Δεσποινάκι προχθές πήρε βραβείο με προσφώνηση Άννα Βίσση. Όχι, όχι να τα πούμε όλα εδώ που φτάσαμε. Και φίλες δεν ήταν.

Ξεχνάς τι έγινε με το εξώφυλλο της Άννας στη Vogue με κόκκινο Christian Lacroix; Δεν πέρασε μία ημέρα και η Δέσποινα Βανδή φορά το ίδιο φόρεμα (χάθηκαν τα  Lacroix) σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Κοινή φωτογραφία δεν υπάρχει, μην ψάξεις αδίκως. Ονομαστική αναφορά ούτε.

Πριν προχωρήσω στην Τάτη να σου θυμίσω μία (πιο πρόσφατη δε γίνεται)δήλωση της Άννας. »Ούτε αυτό ήταν δική μου ευθύνη ή επιλογή. Αυτό είναι του κόσμου. Εγώ δεν ανέφερα ποτέ στη ζωή μου το όνομα που είπες. Με ρωτούν. Αν δεν απαντήσω, θα με πουν κομπλεξική. Αν απαντήσω άσχημα, θα πουν ότι με νοιάζει. Αν απαντήσω καλά, θα με πουν ψεύτρα. Δεν μιμούμουν εγώ, άλλος το έκανε, αλλά εμένα ρωτούσαν. Άρα, η δική μου θέση ήταν δυσκολότερη.»

Προηγούμενο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ