Η Νένα Χρονοπούλου επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια μέσα από την συχνότητα του Νέου Καναλιού

Η ίδια δεν κρύβει την χαρά της για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα και αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης.

«Χτύπησε το τηλέφωνό μου κάποιο απόγευμα και ήταν η κυρία Ματαφιά. Ομολογώ πως ξαφνιάστηκα. Ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί καν. Στη Ράνια όμως δύσκολα λες όχι. Γιατί έχει δημιουργήσει παρουσιάστριες και παρουσιάστριες και μάλιστα πολύ επιτυχημένες.

Μου είπε πως έχουν τα πράγματα, με γνώρισε με τους στενούς συνεργάτες στο κανάλι και νομίζω πως γίναμε αμέσως μια δημιουργική παρέα που έχει στόχο να κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν άνετα και να μας εμπιστευτούν» είπε στην espresso η Νένα Χρονοπούλου και συνέχισε: «Από τη δουλειά μου απείχα 15 χρόνια, λόγω του παιδιού μου. Τώρα, ο Χρηστάκος μου, ευτυχώς, έχει φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο και μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από κοντά του».

Η Νένα Χρονοπούλου αναφέρθηκε και στο στήριγμά της που δεν είναι άλλος από τον άντρας της Τάσο Μητρόπουλο. «Ο Τάσος θέλει να κάνω ότι με κάνει ευτυχισμένη και ασφαλώς στηρίζει κάθε επιλογή μου, εφόσον με κάνει και χαμογελάω. Είναι πραγματικά πολύ βασικό σε μια σχέση ζωής να αγαπάει ο άνθρωπός σου το χαμόγελο στα χείλη σου»


Πηγή:gossip-tv.gr