Νένα Χρονοπούλου: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια για τη μητέρα της που πέθανε από καρκίνο πριν 6 μήνες

Πέρασαν περίπου 6 μήνες από την ημέρα που η Νένα Χρονοπούλου έχασε τη αγαπημένη της μητέρα. Η ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της που έφυγε νικημένη από τον καρκίνο, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τη Νένα.

Όταν η μητέρα της έφυγε για πάντα η Νένα είχε συγκλονίσει με το άρθρο της στο site της για το θάνατο της μητέρας της αλλά και για το πόσο γενναία στάθηκε στις τελευταίες της στιγμές  «Όταν πήγα να χειρουργηθώ στις 8 Αυγούστου του 2017, στο ίδιο δωμάτιο με εμένα νοσηλευόταν και η μητέρα μου. Βλέπετε τα τελευταία δέκα χρόνια την ταλαιπωρούσε ο καρκίνος.Την ώρα που έκανα εγώ χειρουργείο, εκείνη έκανε μία γαστροσκόπηση για να μπορέσουν να δουν οι γιατροί τι άλλο της συμβαίνει, μέχρι τότε είχε αφαιρέσει το δεξί της πνεύμονα, το θυρεοειδή της, ένα μέρος του δεξιού στήθους και κάποιους λεμφαδένες.Όταν λοιπόν άνοιξα τα μάτια μου, από το δικό μου χειρουργείο είδα τη μητέρα μου με ορό στο χέρι και έμαθα τα «μαντάτα»… Σύνδρομο άνω κοίλης και μάλιστα προχωρημένο. Η «νεράιδα» μου έφευγε… Το πότε θα εξαρτιόταν από το εάν και εφ’ όσον θα άντεχε τις ακτινοβολίες. Άντεξε μόνο τις πέντε από τις δέκα, παλικαρίσια μέχρι το τέλος, με απόλυτη διαύγεια, με χιούμορ, γλύκα, αγάπη και δύναμη…Και το σημαντικότερο όλων, δίχως πόνους. Εγώ έχοντας το κεφάλι μου στα γόνατά της να τη ρωτάω αν φοβάται το μεγάλο ταξίδι, και εκείνη να μου απαντάει «Όχι, άλλωστε έχω τόσους εκεί να με περιμένουν, μόνο μη μου κλαις, δε μπορώ μάνα μου, να βλέπω τα μάτια σου κλαμένα»

Eίχε γράψει τότε και είχε συγκλονίσει. Σήμερα έξι μήνες μετά το χαμό της η μητέρα της, της λείπει πολύ. Κάθε μέρα κάθε ώρα, κάθε στιγμή»… και συγκινεί …

Λείπει από κοντά μου…
Δε μου λέει πια καλημέρα…
Δεν υπάρχει πια, έστω και για να μου πει: «στα’ λεγα, δε στα’ λεγα…»
Είναι εδώ, αλλά δεν τη βλέπω…
Δε μοιράζεται πια τη ζωή μου…
Δε μου λέει πρώτη «χρόνια πολλά» στα γενέθλια μου…
Δε μου ζητάει πια να την αγκαλιάσω…
Δε μου λέει πια, «θα είμαι πάντα δίπλα σου, γιατί σε λατρεύω»…
Δεν αντέχω τη φυγή της… Και ότι τη βλέπω μόνο στα όνειρα μου, σχεδόν κάθε ημέρα…

Πηγή: www.tlife.gr