Νέα Μητέρα ετοιμάζεται να Θηλάσει για 1η Φορά το Μωρό της. Μόλις όμως συνειδητοποιεί το Τραγικό Λάθος των Γιατρών, Παγώνει!

Από την Κατερίνα Καλλίδη,

“Όταν η νέα μητέρα Tammy Van Dyke γέννησε το γιο της Cody, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα βίωνε τόσο άσχημες καταστάσεις κατά τις πρώτες ημέρες της ζωής του, επειδή το…”

Όταν η νέα μητέρα Tammy Van Dyke γέννησε το γιο της Cody, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα βίωνε τόσο άσχημες καταστάσεις κατά τις πρώτες ημέρες της ζωής του, επειδή το νοσοκομείο «άλλαξε» κατά λάθος το γιο της με το παιδί κάποιου άλλου.

Η Tammy Van Dyke κατέθεσε της μηνύει κατά του Νοσοκομείου της Μινεσότα για αυτό το φρικτό λάθος που ανακαλύφθηκε αφού και τα δύο νεογέννητα είχαν ήδη θηλάσει από τη λάθος γυναίκα.

Ο Cody Van Dyke ,φορούσε στο χεράκι του τρία διαφορετικά βραχιόλια αναγνώρισης από το νοσοκομείο, αλλά οι νοσηλευτές δεν ελέγξαν σωστά αν ταίριαζαν με την ταυτότητά της μητέρας του.

Λόγω της απροσ3ξίας του νοσοκομείου, και οι δύο μαμάδες με τα νεογέννητά τους έπρεπε να υποβληθούν σε εκτεταμένες εξετάσεις αίματος για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν είχε εκτεθεί σε μολυσματικές ασθένειες από την επαφή.

Το νοσοκομείο ζήτησε επίσης από την Tammy και τον Cody να έρχονται στο νοσοκομείο μία φορά κάθε τρεις μήνες για ένα χρόνο, για νέες εξετάσεις. «Ήταν φρικτό να βλέπω κάθε τόσο να τρυπάνε τα μικρά χεράκια του», αναφέρει η μαμά του.

Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, οι δύο μητέρες κατέληξαν να γίνουν φίλες και να μοιράζονται τα συναισθήματά τους για την κοινή τους εμπειρία.

Το νοσοκομείο εξέδωσε μια επίσημη απολογία για την οικογένεια Van Dyke για το λάθος τους, γράφοντας, «Παρακαλώ δεχθείτε αυτήν την επιστολή με την ειλικρινή συγγνώμη μας για όσα συνέβησαν. Το νοσοκομείο συμφωνεί να πληρώσει για τις πρόσθετες εξετάσεις του γιου σας.»

Μετά από αυτό το άτυχο γεγονός, το Νοσοκομείο έχει επιβάλει επίσης ένα νέο μέτρο ασφαλείας για τα νεογέννητα και τις μητέρες τους. Το νοσοκομείο θα δώσει τόσο τη μητέρα και το παιδί ηλεκτρονική ταυτότητα για να αποφεύγονται τέτοιου είδους λάθη και άσχημα συναισθήματα.

ΠΗΓΗ crazynews.gr