Υπάρχει ένα δυνατό μήνυμα που θα θέλαμε να επισημάνουμε στη σημερινή ιστορία: “Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη της μάνας.”Στις αρχές του 2015, μια ελεφαντίνα και το μωρό της έκαναν βόλτα στην περιοχή Chatra της Ινδίας, όταν το μικρό έπεσε σε ένα βαθύ χαντάκι.Η μητέρα προσπαθούσε απεγνωσμένα να απελευθερώσει το μωρό της από την πηχτή λάσπη για σχεδόν 11 ώρες. Δυστυχώς, οι προσπάθειές της επιδείνωσαν την κατάσταση. Τα μεγάλα επίπεδα πόδια της έσπρωξαν περισσότερο χώμα μέσα στην τρύπα, κάτι που τη δυσκόλεψε στο να βγάλει το μωρό της.Οι χωρικοί εντόπισαν την ελεφαντίνα και ήταν πρόθυμοι να τη βοηθήσουν. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι χωρικοί είχαν ένα σχέδιο για να αποσπάσουν την προσοχή της ελεφαντίνας: ένα φορτηγό μπανάνες. Κατά τη διάρκεια του σύντομου διαλείμματός της, μπόρεσαν να αφαιρέσουν λίγο από το επιπλέον χώμα που έπεσε μέσα στην τρύπα.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την προσπάθεια της μητέρας.

Η βόλτα μιας ελεφαντίνας πάει στραβά

Στην περιοχή Chatra της Ινδίας, η βόλτα αυτής της ελεφαντίνας διακόπηκε από ένα αναπάντεχο γεγονός που της προκάλεσε μεγάλο στρες.

Μια συγκινητική κατάσταση

Καθώς περπατούσε, το μωρό της έπεσε σε μια τρύπα. Το μικρό ελεφαντάκι δεν μπορούσε να βγει έξω γιατί η τρύπα ήταν πολύ βαθιά.

Το δέσιμο μεταξύ μιας μητέρας και του παιδιού της είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο

Επίσης, το δέσιμο μεταξύ ενός μικρού ελέφαντα και της μητέρας του περιγράφεται ως το πιο γερό από κάθε άλλο ζώο στη γη.

Ο αγώνας μιας μητέρας

Η αναστατωμένη ελεφαντίνα πάλευε για 11 ώρες για να βγάλει το μωρό της από την τρύπα. Αλλά δεν το έβαλε κάτω ούτε μια στιγμή.

 

Τόσο κοντά μα τόσο μακριά

Κοιτάξτε πόσο κοντά ήταν στο να σώσει το μωρό της. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Τα μεγάλα και επίπεδα πόδια της ήταν εναντίον της. Αντί να σκάβει, στην ουσία έσπρωχνε, γεμίζοντας την τρύπα με περισσότερη λάσπη.

Οι χωρικοί έβαλαν ένα χεράκι

Οι ντόπιοι παρακολούθησαν και αναρωτήθηκαν πώς θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Ευτυχώς, κατέληξαν σε ένα λαμπρό σχέδιο.

Έφεραν ένα φορτηγό γεμάτο από μπανάνες για να αποσπάσουν την προσοχή της μητέρας. “Το σχέδιο λειτούργησε και χρησιμοποιήσαμε την ώρα που ήταν η μητέρα απασχολημένη για να αφαιρέσουμε το σωρό της άμμου που ήταν μέσα στο πηγάδι και τη δυσκόλευε να σώσει το μωρό,” δήλωσε ένας από τους χωρικούς. Με τη βοήθειά τους, η ελεφαντίνα ήταν τελικά σε θέση να τραβήξει το μωρό της με την προβοσκίδα της.

Ένα αίσιο τέλος

Δεν μπορούμε να φανταστούμε την αίσθηση της ανακούφισης που αισθάνθηκαν και οι δύο μετά την επανένωση.


Όπως είπαμε και πριν, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη της μάνας!

Πηγή:m.newside.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ