Μανιτάρια φουρνιστά με δεντρολίβανο και λάδι σκόρδου

ΥΛΙΚΑ

Μανιταρια στρογγυλα

σκορδολαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τα μανιτάρια
Κόβουμε τα μανιτάρια στην μέση και τα ρίχνουμε σ’ ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε το μισό σκορδόλαδο, το αλάτι και το δεντρολίβανο. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας, έτσι ώστε όλα τα μανιτάρια να καλυφθούν ομοιόμορφα με το λάδι.

Στρώνουμε τα μανιτάρια σε ταψί και τα απλώνουμε ώστε να βρίσκονται σε μια μονή και ομοιόμορφη στρώση.

 

ΠΗΓΗ | yiannislucacos.gr