Όσες φορές ο θυμόσοφος λαός δεν έχει πει α, ρε και νάμουνα ο Ωνάσης η ο Νιάρχος κλπ καλοτυχίζοντας τους ανθρώπους με μεγάλο οικονομικό εκτόπισμα. Ειδικά στην Ελλάδα που ο καφενόβιος λόγος δεν λογαριάζει ούτε φιλοσόφους ούτε την αμείλικτη και αδυσώπητη Μοίρα.Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Κόκκαλη Jr η εισαγωγή που μόλις διαβάσατε.

1Χριστίνα Ωνάση

Στις 19 Νοεμβρίου του 1988, μία όμορφη βραδιά στο Μπουένος Άιρες χάνει τη ζωή της εντελώς απροσδόκητα και ξαφνικά. Η 37χρονη Χριστίνα Ωνάση, βρίσκεται νεκρή στην μπανιέρα της εξοχικής κατοικίας της οικογένειας Τσολμεκτσόγλου στο Τορτουγάς.

Την συνομωσιολογία των χρόνων που ακολούθησαν από τον θάνατό της τροφοδότησε, οπωσδήποτε, το γεγονός ότι η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή μόλις ένα μήνα πριν παντρευτεί τον, πρόεδρο της ελληνικής παροικίας της Αργεντινής, Γιώργο Τσολκμετσόγλου.

Στην πραγματικότητα ο θάνατός της προκάλεσε τεράστιο θόρυβο ακριβώς επειδή ήταν κόρη του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. “Γεννήθηκε στα πούπουλα, πέθανε σε μια μπανιέρα”, θα γράψουν οι βιογράφοι της.

Προηγούμενο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ