Κωνσταντίνος Βασάλος: Οικογένεια από «ατσάλι»

 

Το star.gr συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες για τον 27χρονο παίκτη που μπορεί να μην είναι το φαβορί, ωστόσο, παραμένει στο top 10 των πιθανότερων νικητών του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Ήρεμος και με… χιούμορ!
Ο Κωνσταντίνος χαρακτηρίζει τον εαυτό του, ήρεμο, αισιόδοξο και με χιούμορ. Το πιο σημαντικό πράγμα που του έχει συμβεί στη ζωή του είναι όταν συμμετείχε ως μέλος της προεδρικής φρουράς σε παρέλαση στην Νέα Υόρκη. Συμμετέχει στο Survivor για την εμπειρία και για το έπαθλο.


Προς το παρόν δηλώνει διαρκώς… πεινασμένος, μιας και δεν μπορεί να χορτάσει τρώγοντας καρύδες!Μάλιστα, τις προάλλες, έχασε τις αισθήσεις του λίγο πριν τον αγώνα για το έπαθλο. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Αυτό είχε συμβεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, παρόλο που δεν το έδειξαν οι κάμερες.  Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος από τις 4.000 θερμίδες, που έχει συνηθίσει να παίρνει σε καθημερινή βάση, έχει φτάσει στις 400!

Σίγουρα κάπου έχεις διαβάσει ότι ασχολείται με το bodybuilding!

Bέβαια, τώρα στο νησί έχει «ξεφουσκώσει» και το κορμί του δεν έχει καμία σχέση με εκείνο όταν συμμετέχει σε αγώνες. Παρ’ όλα αυτά η καλή του φυσική κατάσταση και η υποδομή που έχει φαίνεται. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις  είναι ότι η όλη η οικογένειά του είναι από… ατσάλι.


Το 2005 μάλιστα οι τρεις τους θα μπορούσαν να έχουν μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, αφού στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Bodybuilding κατέκτησαν αντίστοιχα το χρυσό, το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο.


Ο Γιάννης Βασάλος (πατέρας του Κωνσταντίνου), ανάμεσα στην αδελφή του Μαρία (αριστερά) και την κόρη του Μαριάννα (δεξιά)

(Ο πατέρας του Κωνσταντίνου μαζί με την αδελφή του)

 

 

Πηγή:www.star.gr