Ο κ. Δημήτρης Μουλιάτος κατά την παράδοση των τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μάνδρας.

Δεύτερη Κοινωνική Αποστολή Αλληλεγγύης με την προσφορά 1000 κοτόπουλων έκανε η ΠΟΣΠΛΑ στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

Αντιπροσωπεία της ΠΟΣΠΛΑ με επικεφαλή το Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Μουλιάτο παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μάνδρας κοτόπουλα για τους πλημμυροπαθείς.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας είναι πως η κίνηση αυτή πραγματοποιείται επειδή  οι Επαγγελματίες των Λαϊκών Αγορών προσφέρουν από το υστέρημα τους στο συνάνθρωπο, και δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που οι απλοί άνθρωποι που όλοι μας έχουμε περάσει από τον «πάγκο» με τα προϊόντα τους, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν δίνουν το δικό τους στίγμα ανθρωπιάς μέσα από κινήσεις αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ο Γενικός Γραμματέας τη Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. κ. Δημήτρης Μουλιάτος με την κ. Βασιλική Λάτσα και τον κ.Λάζαρο Ξυδιά

Κινήσεις αγάπης και προσφοράς γεμάτες ουσία και αποτέλεσμα γίνονται μόνο από ανθρώπους που έρχονται σε επαφή καθημερινά με τον άνθρωπο και τα προβλήματα του. Και οι άνθρωποι της Λαϊκής Αγοράς μας το αποδεικνύουν περίτρανα πάρα πολλά χρόνια τώρα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. κ. Δημήτρης Μουλιάτος έδωσε ακόμα μία φορά το παρόν και σ’ αυτή την κίνηση ανθρωπιάς αγκαλιάζοντας με πρακτικότητα και αποτέλεσμα τις ανάγκες των πλημμυροπαθών της Μάνδρας.

Δείτε το video:

Η υποδοχή από τους ανθρώπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μάνδρας ήταν ιδιαιτέρως θερμή και με μεγάλη θλίψη διαπιστώθηκε πως υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που περίμενε τα τρόφιμα. Σιωπηλά με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους, τους συγγενείς τους, τη δουλειά τους μόλις σαράντα ημέρες μετά την ολοκληρωτική καταστροφή της πόλης τους, χρειάζονται βοήθεια περισσότερο απ’ όσο μπορεί ανθρώπινος νους να αντιληφθεί.

Η κίνηση αλληλεγγύης της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. ήταν πραγματικά μία σωτήρια κίνηση για τους πολίτες της Μάνδρας και ο κ. Μουλιάτος βλέποντας τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, υποσχέθηκε ακόμα περισσότερη στήριξη και από μεριάς της Ομοσπονδίας αλλά και από μέρος του Σωματείου «Άγιος Δημήτριος» των Επαγγελματιών της Β’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών στο οποίο είναι Πρόεδρος.

Και αυτή η υπόσχεση δεν είναι απλά μία υπόσχεση ακόμα, γιατί όσοι γνωρίζουν τον κ. Μουλιάτο ξέρουν πως ότι υπόσχεται το παραγματοποιεί και μάλιστα άμεσα !

 

Υποστηρικτής αυτής της κίνησης ήταν η εταιρεία ΜΩΡΑΪΤΗ που έχουν χρόνια μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής σε κοτόπουλα. Η εταιρία ΜΩΡΑΪΤΗ, εκτός από εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα διαθέτει και μεγάλη ευαισθησία σε οτιδήποτε αφορά την κοινωνική αλληλεγγύη. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν κλήθηκε από τον κ. Μουλιάτο για στήριξη, το έκανε πράξη δίνοντας στην Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. την καλύτερη οικονομική προσφορά για το τεράστιο νούμερο κοτόπουλων που διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μάνδρας.

Η αντιπρόσωπος της εταιρείας κ. Ειρήνη Μωραϊτη έδωσε το παρόν την περασμένη Τετάρτη βρισκόμενη στο πλάι της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.

Δείτε το video: