Η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου συγκίνησε με τη σημερινή ομιλία της στη διάρκεια του συνεδρίου του 1ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Αυτισμού στο ΤΕΙ

Μίλησε με δύναμη ψυχής για τη ζωή της ως μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, υπερασπίστηκε όλες τις μητέρες των παιδιών ΑΜΕΑ και ζήτησε μεγαλύτερη βοήθεια από την πολιτεία.
Παρακολουθήστε εδώ να μικρό απόσπασμα από την ομιλία της.

Ένα αμφιθέατρο γεμάτο από γονείς, θεραπευτές και εθελοντές που στέκονται δίπλα στα παιδιά με αυτισμό.

Φωτο από τη συνάντηση της Νένα Χρονοπούλου και του συζύγου της Τάσου Μητρόπουλου με την Μαρία Αντωνίου, πίσω στη φωτογραφία διακρίνεται ο μικρός Χρήστος Μαυράκης που κάνει κούνια.

 

Μερικά από τα σχόλια όσων παρακολούθησαν την ομιλία της κ. Νένας Χρονοπούλου στο 1ο Συνέδριο Αυτισμού στην Καστοριά

Alexia Tilaveridou · 1:09 Όλες τις ομιλίες σήμερα τις παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον αλλά η δική της νομίζω συγκίσε ολόκληρο το αμφιθέτρο! Πόσα μπράβο και πόση δύναμης ψυχής!

Alexia Tilaveridou Κατάφερες να συγκινήσεις με τα λόγια σου μια ολόκληρη αίθουσα! Χίλια μπράβο σε εσένα και σε όλους όσους είναι στην ίδια θέση με την δική σου. Μακάρι να ακουστούν τα λόγια σου στους μεγάλους και τρανούς που κυβερνούν αυτή εδώ την χώρα. Κάθε δάκρυ που κύλησε σήμερα μέσα σε αυτή την αίθουσα εύχομαι να γίνει και ένας ΝΟΜΟΣ υπερ των μανάδων και των παιδιών τους!

Ηλιανή Μηλοπούλου Μπράβο Νένα! Ο ακατάπαυστος αγώνας σου φυσάει σαν άνεμος και παίρνει μαζί του τόσο » βάρος» απο ψυχές και πλάτες πολλών ανθρώπων και το κάνει περηφάνια! Και το σηκώνει ψηλά όπως του αξίζει

παναγιώτης βουτυράκος Νένα μου , ευτυχείς ο Χρήστος και ο Τάσος που σε έχουν τη ζωή τους. Έχεις καρδιά, ψυχή, τόλμη και μαγκιά. Νάσαι καλά, άνθρωποι σαν και σένα που ακούν, νοιώθουν, καταλαβαίνουν και μιλάν είναι οι πολύτιμοι συνθεραπευτές και κάτι ακόμα παραπάνω ; Κοινωνοί και εκπέμποντες του :όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι

Alexandrou Stratos ΝΕΝΑ , ΤΑΣΟΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ ! EXTRA LARGE ΨΥΧΑΡΕΣ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ! ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !

Maria Skoreni Μακαρι να μας ακούσουν να βοηθήσουμε τα πεδιαμασ Νένα η σε η φωνή όλον μας ο Θεός νασεχη κάλλα πάντα

Panagiotis Mexis Μολο το σεβασμό στο κοινομας Γολγοθά…για τα παιδιαμας κ γι’αυτα που έπονται …υπάρχει μόνο ένας δρόμος …του αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους απέναντι σένα αναλγητο σύστημα που δεν σέβεται τίποτα…..δυστυχώς με λόγια δεν γίνεται τίποτα πουλήσαμε τα πάντα….ανατροπή εδώ κ τώρα….. καλή τύχη σολους μας…..ο μπαμπάς του Ανάργυρου……!!!!

Rena Makrh Μπράβο σου Νεναρα άλλοι τα έχουν εικονικά εσυ τα έχεις στην ψυχή σου συγχαρητήρια κούκλα μου έχεις πολλά κιλά @@@@@@ δεν έχω λόγια 👌👌👌👌

Ritsa Andrianou Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σένα…. Υπέροχη μητέρα …υπέροχος άνθρωπος… Νένα μου η φωνή σου είναι φωνή μας… Ο Θεός να σου δίνει δύναμη να μαχεσαι για τα παιδιά μας… Και να σε ευλογεί πάντα με την αγάπη του Τάσου και του Χρηστακου….

Πηγή: www.fouit.gr