Σε σφοδρή προσωπική αντιπαράθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξελίχθηκε ένα επικριτικό άρθρο που έγραψε αρχικά στο Liberal ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, για το ότι δεν βρήκε ούτε έναν άνθρωπο να του μιλήσει ανοικτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, με αποτέλεσμα ο εκ Κρήτης ορμώμενος κ. Πολάκης να ξεσπάσει εναντίον του, και ο δημοσιογράφος να τού απαντήσει σε επίσης υψηλούς τόνους.

Έτσι, λοιπόν, λίγο μετά το αρχικό άρθρο του Δ. Καμπουράκη, ο Παύλος Πολάκης τού επιτέθηκε μέσω των social media, γράφοντας σχετικά:

«Επήγε λέει και ο Καμπουράκης στην Κρήτη και στα Σφακιά και έγραψε και άρθρο πως δε βρήκε άνθρωπο σε καφενεία να υποστηρίζει το Συριζα!!!!! Έχει παρασαλώσει το κακορίζικο, τώρα που έχασε το μικρόφωνο του Μεγκα να του δώσουν σημασία …η Φώφη κι ο Κυριάκος….. Έλα μρε μερακλή με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις να δούμε το πολιτικό σου μπόι …..», σχολίασε αρχικά ο κ. Πολάκης, για να καταλήξει: «Υγ τα παραπάνω ισχύουν αν όντως πήγε στην Κρήτη».

Λίγο μετά ήρθε η απάντηση του δημοσιογράφου, μέσω αρθρογραφίας του στο Liberal, όπου γράφει μεταξύ άλλων:

«…αυτό το «κακορίζικο» που έγραψες για μένα, να το καταπιείς ολόκληρο όπως είναι και να το φτύνεις στον καθρέφτη σου κάθε πρωί που πλύνεσαι. Όταν θυμάσαι (αν θυμάσαι πια) τι έλεγες πριν τρία χρόνια και τι κάνεις σήμερα, τι φώναζες ως το ’15 και τι ψηφίζεις κάθε μέρα στη Βουλή παρέα με τον Καμένο. Κακορίζικος είσαι συ και το κακό σου το ριζικό το καλλιτέχνησες μοναχός σου.

Κι αν υπάρχει κάποιος που έχει παρασαλώσει, δεν είμαι εγώ αλλά ολόκληρος ο νομός Χανίων που δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον εκπροσωπεί ένας τύπος σαν και του λόγου σου. Στην αρχή είχες ενδιαφέρον, μετά η περίπτωση σου είχε πλάκα, ύστερα όμως από τριάμισι χρόνια έχεις καταλήξει εξοργιστικός, ανυπόφορος. Μας έχεις ξεφτιλίσει πανελληνίως Παυλή μου, δεν σου το ‘χει πει κανένας από τους παρατρεχάμενους σου; Κόφ’ το επιτέλους, δεν αξίζει στα Χανιά τέτοια τύχη.

Εγώ υπουργέ μου και που σταμάτησε το Μέγκα, σκασίλα μου. Δουλειές να φάνε κι οι κότες έχω. Θα ‘θελες να ‘μια άνεργος βέβαια και να ‘ρθω να σε παρακαλέσω, αλλά δεν σου ‘καμα τη χάρη. Τρίωρη εκπομπή στον πρώτο ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας έχω και μια ολόκληρη σελίδα σε εφημερίδα βαστώ και σε τρία μεγάλα σάιτς γράφω και τα βιβλία μου βγάζω και τα φωτογραφικά μου άλμπουμ δουλεύω.

Έχω μάθει να επιβιώνω εγώ -πατέρα πυροσβέστη και μάνα μοδίστρα είχα- δεν κωλώνω. Θα δουλεύω και θα ζω και θα το χαίρομαι. Εσύ να δούμε τι θα κάνεις όταν χάσεις το βουλευτιλίκι και το υπουργιλίκι. Θα το αντέξεις να γυρίσεις στο νυστέρι ή θα σαλτάρεις;


Διότι αν δεν το ‘χεις συνειδητοποιήσει, στις επόμενες εκλογές, στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λιγότερες από 5% πιθανότητες να βγάλει βουλευτή. Τα ‘χεις μελετήσει καλά αυτά τα εκλογικά, ξέρεις τι σου λέω. Με βάση τον εκλογικό νόμο, τρεις βουλευτές θα βγάλει η ΝΔ και τον τέταρτο κάποιο απ’ τα μικρά κόμματα. Από το τέσσερις στους τέσσερις, θα πάτε στο μηδέν στους τέσσερις. Καταστροφή. Οπότε άρχισε ν’ αγοράζεις από τώρα κούτες για να μεταφέρεις τα χαρτιά σου, όχι μόνο από το υπουργείο αλλά κι από τα βουλευτικά γραφεία σου.

Όσο γι αυτά τα «έλα μωρέ μερακλή να δούμε το πολιτικό σου μπόι» να τα πεις σε κανέναν άλλον, όχι σε μένα. Μερακλίκια σαν τα δικά σου, να μου λείπουν, είναι καταγέλαστα. Το έξω μπόι, μας το δίνει ο πατέρας μας, η μάνα μας και το σόι μας. Το μέσα μπόι όμως, το φτιάχνουμε μοναχοί μας Παυλή μου. Κι έτσι που τα ‘καμες, δεν σε παίρνει πια να μετρήσουμε το μέσα μπόι μας. Κάποτε που πούλαγες επαναστατικό παραμύθι ίσως, τώρα δεν σε συμφέρει. Άκου με που σου λέω.

Αν και πρέπει να ξέρεις πως δεν θα μονομαχήσεις ούτε με μένα, ούτε με κανέναν άλλον. Θαρρείς πως θα κάτσει κανείς απέναντι σου να τον βρίζεις και να κάνεις τον καμπόσο; Αμ δε. Πάνε αυτά. Με τον κοσμάκη που δούλεψες και κορόιδεψες και ντρόπιασες θα μετρηθείς στις εκλογές. Με  τους Χανιώτες, τους Κισσαμίτες, τους Αποκορωνιώτες, τους Σελινιώτες και ναι …με τους Σφακιανούς σου.


Που σε στείλανε στη Βουλή να υπηρετήσεις την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια (αυτά δεν τους υποσχόσουν;) κι εσύ έγινες προπαγανδιστής των τροϊκανών, οπαδός της Μέρκελ και κολλητάρι των Σκοπιανών. Σ’ αυτούς τους ανθρώπους θα δώσεις λόγο. Άντε να σε δούμε ρε μάγκα…».