Καλπάζουν στον έρωτα!

Πέμπτη, Δεκέμβριος 10, 2009 – 20:36

Της Τεριάννας Παππά
Εδώ κι ένα χρόνο περίπου ζουν το δικό τους παραμύθι. Για να δείξουν την αγάπη τους, φωτογραφήθηκαν εκείνη ως νύφη κι εκείνος ως γαμπρός (με ιδιαίτερου στιλ τζόκεϊ). Η Νένα Χρονοπούλου βρήκε τον «ιππότη» της στο πρόσωπο του πρώην «Ράμπο» των γηπέδων Τάσου Μητρόπουλου.

Μπορεί να μην ένωσαν επίσημα τις ζωές τους, όμως το φουλ ερωτευμένο ζευγάρι έκαναν shooting για το περιοδικό «Νύφη» και δήλωσαν στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα: «Θεώρησε ότι είμαστε παντρεμένοι».

Η φωτογράφηση, που θυμίζει παραμύθι, έγινε στο Σωθικό και το ζευγάρι μίλησε εφ’ όλης της ύλης λίγο προτού ανοίξει το δικό του παιδότοπο (το θέμα αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό η «Espresso» σε ρεπορτάζ της).

«Είμαι ερωτευμένος, αλλά το κυριότερο είναι ότι είμαι καλάΝα σου πω την αλήθεια, θεωρώ ακόμα περισσότερο από το να είσαι ερωτευμένος ή να αγαπάς το να είσαι καλά, κι εγώ με τη Νένα είμαι πολύ καλά. Είμαι, ειλικρινά, πολύ τυχερός στη ζωή μου που τη γνώρισα!» εξομολογείται ο πρώην άσος της «στρογγυλής θεάς» και η όμορφη ηθοποιός συμπληρώνει: «Ο Τάσος είναι ο άντρας που πάντα περίμενα, εκείνος που με παρέσυρε και με ζωντάνεψε. Και όταν αποφάσισε να γίνει ο άντρας της ζωής μου, έγινε. Προχωράω δημιουργώντας πάλι οικογένεια. Κρατάω στην αγκαλιά μου τον Χρήστο, ενώ μας αγκαλιάζει και τους δύο ο Τάσος!»

Και συνεχίζει: «Ο γάμος γίνεται για κάποιους στην ψυχή, για κάποιους στο δημαρχείο, για άλλους στην εκκλησία. Πάνω απ’ όλα όμως, γίνεται για εμάς. Εγώ, λοιπόν, θεωρώ τον εαυτό μου παντρεμένη».

Οι δυο τους, όπως είναι φυσικό, μιλούν για την απώλεια των αγαπημένων τους συντρόφων (Ελενα Ναθαναήλ και Γεράσιμος Μαυράκης, αντίστοιχα) και για το πώς γνωρίστηκαν, ενώ αναφέρουν άγνωστες λεπτομέρειες της καθημερινότητάς τους…

Πώς είναι, αλήθεια, σήμερα οι σχέσεις του Τάσου Μητρόπουλου με την κόρη της Ελενας Ναθαναήλ, Ινκα και αντίστοιχα οι σχέσεις του με τον γιο της Νένας, Χρήστο; Οσοι τους έχουν δει από κοντά λένε πως είναι καταπληκτικές. Ο Τάσος στέκεται στον μικρό σαν πραγματικός του πατέρας. Το λέει, άλλωστε, κι ο ίδιος ότι αγαπάει τον Χρήστο και είναι πολύ δεμένοι. Και την Ινκα όμως, την κόρη της Ελενας Ναθαναήλ, την αντιμετωπίζει σαν κόρη του. «Η Ινκα και ο Χρήστος είναι παιδιά μου!», λέει ο Τάσος Μητρόπουλος και το εννοεί.


Οσο για τα κοινά των δύο αρσενικών της Νένας, η ίδια αποκαλύπτει: «Ο Χρήστος και ο Τάσος μοιάζουν στον αυθορμητισμό και την ευγένεια».

Πηγή: www.espressonews.gr