Είναι τόσο διαφορετικοί αλλά τόσο αγαπημένοι. Δείτε γιατί έγινε αμέσως viral η φωτογραφία αυτή.

Το ζευγάρι της παρακάτω φωτογραφίας είναι διαφορετικό από τα άλλα. Η Jasmine “Jazzy” Owens και ο Keenan Owens είναι αρκετά διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά πολύ αγαπημένοι.

Η Jazzy όπως την αποκαλούν, δεν έχει αναλογίες μοντέλου, έχει περιττά κιλά τα οποία πρόσφατα έμαθε να τα αγαπάει. Από την άλλη, ο Keenan είναι πρότυπο fit ανθρώπου, έχει κοιλιακούς, γυμνάζεται καθημερινά και τρέφεται σωστά για να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση.

Και όμως αυτοί οι δύο που είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους εμφανισιακά, κάνουν το τέλειο ζευγάρι. Γνωρίζονται 14 χρόνια και είναι παντρεμένοι τα τελευταία 6, ενώ έχουν φέρει στον κόσμο δύο παιδάκια που υπεραγαπούν.

Η Jasmine Owens ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram της και αμέσως έγινε viral.

«Είμαστε τελείως διαφορετικοί, εμένα η κοιλά μου πάει πάνω κάτω όταν περπατάω, ενώ ο άνδρας μου… γεννήθηκε σε γυμναστήριο! Αλλά τώρα βλέπω ότι όντως έχω το… τέλειο σώμα! Κάθε λίπος, κάθε ραγάδα μου, κάθε καμπύλη είναι τέλεια για να μας κάνει και τους δύο ευτυχισμένους. Αγαπώ το σώμα μου και επιτέλους καταλαβαίνω γιατί το αγαπά και αυτός», γράφει στη λεζάντα της.

Μάλιστα, η ίδια τονίζει ότι πολύ πριν αγαπήσει το σώμα της, είχε σκεφτεί τα πάντα για να χάσει κιλά. Δοκίμασε δίαιτες, χάπια και σκέφτηκε να κάνει και επέμβαση. Ωστόσο, τίποτα δεν θα αλλάζε τον τρόπο που εκείνη «έβλεπε» το σώμα της.

«Τα αρνητικά μηνύματα και σχόλια μίσους απλά τα αγνοώ!», δηλώνει όλο αυτοπεποίθηση η Jazzy που παρά το γεγονός ότι διαφέρει από τον σύζυγό της, είναι το ίδιο όμορφη.

Τώρα, η Jazzy γίνεται η αφορμή να αγαπήσουν πολλές κοπέλες το σώμα τους και το μήνυμα που περνά είναι ένα απλό μάθημα ζωής για κάθε ατέλεια και κάθε διαφορετικότητα!