Μακρόχρονη φιλία με τον Βασίλη Στεφανάκο διατηρούσε η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου, η οποία έχει χάσει τον σύζυγό της με τον ίδιο τρόπο. Εκτελεστές με μοτοσικλέτα, πλησίασαν και τον σκότωσαν, πυροβολώντας εξ επαφής.

«Αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσει η Ελληνική Αστυνομία. Να εξιχνιάσει μία ντουζίνα από ανεξιχνίαστους φόνους. Με το κερασάκι στην τούρτα, τον φόνο του Βασίλη, τη δολοφονία του Βασίλη. Διότι τον δικό μου άντρα, ακόμα περιμένω να μου πούνε ποιος τον σκότωσε», δήλωσε η Νένα Χρονοπούλου στον Alpha.

«Δεν προσπέρασα ποτέ τη δολοφονία του άντρα μου. Οι δολοφόνοι πρέπει να τελειώνουνε. Πρέπει να μένουν οι καλοί άντρες. Είναι φτηνοί φονιάδες, οι οποίοι δεν ξέρουν να σέβονται την ανθρώπινη ζωή και τους ανθρώπους που κάνουν μόνο καλό. Και ναι, εμένα μου πήρε δύο ανθρώπους από τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος ή αν είναι η παραλλαγή του, αλλά αυτό νιώθω. Τώρα το ποιος θα το κάνει, θεωρώ ότι υπάρχει ο θεός και θεωρώ ότι οι τύψεις καμιά φορά σκοτώνουν περισσότερο από το καλάσνκοφ», συνέχισε η ίδια.

Αναφερόμενος στον Βασίλη Στεφανάκο, σημείωσε: «Δεν ήταν βαρυποινίτης, δεν είχε φάει ισόβια, είχε κάτσει άδικα μέσα πάρα μα πάρα πολλά χρόνια και κατάφερε να κρατήσει ισορροπίες στις φυλακές, να τον σέβονται όλοι, κατάφερε να ασχοληθεί και με τον τελευταίο που τον είχε ανάγκη. Τον αγαπούσε, τον σεβόταν, άκουγε και το μυρμήγκι. Έκανε παρέα από τον τελευταίο μέχρι και τον πρώτο».

Πηγή | https://www.newsbeast.gr/