Η σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη στις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους

Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Άνθιμου Ανανιάδη και της μητέρας του παιδιού του, Μαρίας Νεφέλης Γαζή, καθώς όπως έγινε γνωστό χθες, μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, όπου έκαναν μήνυση ο ένας στον άλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, καθώς αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» προβλήθηκαν πλάνα από τη στιγμή που η Μαρία-Νεφέλη Γαζή αποχωρούσε από το αστυνομικό τμήμα. Η νεαρή κρατώντας τον γιο της Τιμόθεο αγκαλιά, δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις και αρκέστηκε στο να αναφέρει: «Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν υπάρχει καμία παρανόηση. Ο κόσμος που ξέρει τον Άνθιμο θα καταλάβει. Ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω να πω κάτι. Σας παρακαλώ πολύ». Λίγο αργότερα αποχώρησε και ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος βγήκε από το Αστυνομικό Τμήμα κρατώντας τον σκύλο του.

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν τηλεφωνικά ο Κώστας Βουτσάς ο οποίος ανέφερε «Ήρθε προχθές στο σπίτι με το μωρό και τη κοπέλα. Κάτσαμε μαζί, φάγαμε το μεσημέρι, πριν τέσσερις μέρες. Δε συνέβη τίποτα. Μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λέτε. Αυτά δε τα ξέρω τώρα τα μαθαίνω από εσάς. Προχθές που τους είδα ήταν πολύ αγαπημένοι», αλλά και η Σάντρα Βουτσά «Επειδή από την αρχή, μετά τη γέννηση του παιδιού κατάλαβε ότι υπήρχε μεταξύ τους ένταση, θέλω να πω ότι επειδή είναι ένα ζευγάρι που είναι και οι δυο νέοι είναι για αυτούς κάτι πάρα πολύ καινούργιο. Αυτό που πιστεύω είναι ότι μπήκαν πολλοί στη μέση, ως συνήθως στις ελληνικές οικογένειες, δεν αφήνουν το ζευγάρι να απολαύσει αυτό το διάστημα με το νεογέννητο μωρό τους. Καλό θα ήταν να μην ανακατεύονται και να αφήσουν το ζευγάρι να τα βρούνε μόνοι τους».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή : protothema.gr