Σε μία περιπέτεια που δεν περίμενε ποτέ ότι θα βρεθεί μπλέχτηκε η αγαπημένη ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου. 

Εχθές Δευτέρα,βρέθηκε στα δικαστήρια για την εκδίκαση των μηνύσεων που έχει καταθέσει εναντίον του πρώην συντρόφου της, ο οποίος -αποκρύπτοντάς της ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών- την εξαπάτησε και καταχράστηκε παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώαπό την περιουσία της, με την πρόφαση ότι θα επενδύσει τα χρήματα.

Η ηθοποιός συντετριμμένη βγήκε εχθές από την αίθουσα του δικαστηρίου, ωστόσο, δε θέλησε να δηλώσει πολλά πράγματα για την υπόθεση στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί.

Άλλωστε, η ηθοποιός είχε κάνει γνωστά όλα όσα βίωσε πριν λίγα χρόνια σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά.

Τι εξομολογήθηκε η ηθοποιός

«Του έδωσα τα λεφτά μου κι όταν του ζήτησα αποδείξεις, ξεκίνησε να μου λέει παραμύθια. Θα μου επιτρέψετε τη φράση την πολύ λαϊκή, να “κόβει λάσπη”. Μπήκα στα νοσοκομεία πολλές φορές. Κατόπιν γράφτηκε κάτι για νευρική ανορεξία. Μα αυτό προήλθε από όλο αυτό που ζούσα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Και είχε προσθέσει: «Ήταν ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκα. Εκεί ήταν η προδοσία για μένα. Τον ερωτεύτηκα βέβαια. Αποφάσισα να ζήσω. Είναι μεγάλη αμαρτία αυτό που θα πω, αλλά δεν ήθελα να ζω. Μου έδωσε πολλή αγάπη η οικογένεια. Η αγάπη με ξαναέβγαλε στη ζωή. Η Άβα ήμουν και πριν. Δεν έχω αλλάξει. (…) Δεν μετανιώνω για κάποια χρήματα που ξόδεψα κι εγώ για την κοινή ζωή που είχαμε. Εγώ τα υπόλοιπα χρήματά μου θέλω πίσω. Είναι κόλαση η καθημερινότητά μου. Είναι τρομερό».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ