1Κριός

Ο υπάλληλος ή το αφεντικό που φωνάζει συνέχεια και ακατάπαυστα και επιμένει σε ένα τηλέφωνο ότι είναι μαύρο και όχι άσπρο αυτό που του λένε, ε αυτός είναι Κριός. Κοινωνικός, θα κάνει εύκολα παρέα με όλο το γραφείο, αρκεί να τον βαπτίσουν αρχηγό. Κατά τα άλλα όμως, είναι ένα εργατικό και φιλόδοξο ζώδιο.

2Ταύρος

Αν δεις να τα χάνει, να τρέχει και να μην φτάνει, να έχει χάσει τον έλεγχο του εαυτού του, τότε μόλις είδες έναν εργαζόμενο Ταύρο. Είναι πολύ οργανωτικός και αποδοτικός, αλλά φροντίστε να μην τον πιέσετε και να μην τον εκνευρίσετε, διαφορετικά θα μάθετε τι σημαίνει “Ταύρος εν υαλοπωλείο”.

3Δίδυμοι

Είναι ο εργαζόμενος που μέσα σε μια ώρα πρέπει να έχει ξεμπερδέψει με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του στη δουλειά, για να έχει χρόνο να παίξει και να περάσει ευχάριστα την ώρα του με τους συναδέλφους. Είναι η χαρά του γραφείου και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα χωρίς λάθη. Έχει την ικανότητα, ενώ εργάζεται, να δίνει προσοχή και στο τι συμβαίνει πέντε γραφεία παρακάτω.


4Καρκίνος

Αν πίσω από ένα βουνό χαρτιών και στοίβες αντικειμένων ενός γραφείου, όπου δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος για να ακουμπήσεις ούτε έναν καφέ, ακούσεις μια φωνή που θα σου λέει “εδώ είμαι”, πρόκειται για έναν Καρκίνο. Εργατικός, αλλά μέσα στην αταξία.  Σου στήνουμε να μην κάτσεις στο διπλανό γραφείο, γιατί θα σε κολλήσει και σε εσένα στο να ψάχνεις ένα χαρτί και να μην το βρίσκεις με τίποτε.

5Λέων

Είναι ο αγαπημένος εργαζόμενος του αφεντικού, ίσως γιατί δεν γνωρίζει ότι θα ήθελε άνετα να ήταν στην θέση του (χιούμορ). Απλά οι αρχηγικές τάσεις του κάνουν τον Λέων να είναι το πιο εργατικό ζώδιο, αλλά και υπέρμετρα φιλόδοξο. Και σας ρωτώ; Είναι κακό να μην θέλει να μένει σε μια θέση για χρόνια; Είναι κακό να έχει όνειρα και φιλοδοξίες;

6Παρθένος

Το πιο καθαρό και περιποιημένο γραφείο, εκείνο που έχει οινόπνευμα και betadine πάνω, είναι το γραφείο του Παρθένου. Όχι, δεν λείπει από το γραφείο του, απλά δεν βγάζει κιχ. Εκεί είναι. Απλά, προτιμά να εργάζεται και όχι να χαζογελά με τους συναδέλφους του. Αφοσίωση και σκληρή δουλειά είναι μερικά από τα θετικά στοιχεία του εργαζόμενου Παρθένου.


7Ζυγός

Το γεμάτο γραφείο με τα μπιμπελό και τις φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων είναι Ζυγού σίγουρα. Θέλει ο χώρος που δουλεύει να είναι μια μικρή προέκταση του σπιτιού του. Είναι εκείνο το ζώδιο που κάθεται σκεπτικό λόγω αναποφασιστικότητας και μονολογεί να το κάνω ή να μην το κάνω, το έκανα σωστά ή το έκανα λάθος;

8Σκορπιός

Στο γραφείου ενός Σκορπιού δεν θα δεις ποτέ ατζέντα γιατί απλά του είναι άχρηστη. Έχει μνήμη ελέφαντα και θυμάται από τηλέφωνα, μέχρι και ένα πρόσωπο που συνάντησε πριν χρόνια σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Είναι το σπασικλάκι και το πιο αθόρυβο ζώδιο του γραφείου, μέχρι βέβαια να του πάρετε το καλό στυλό του, οπότε θα σας κάνει να μετανιώσετε πικρά για την πράξη σας.

9Τοξότης

Η ώρα του παιδιού, ο ευχάριστος τύπος που μιμείται το αφεντικό, για να γελάσουν οι συνάδελφοι και είναι σίγουρα η ψυχή του γραφείου, είναι σίγουρα ένας Τοξότης. Έχει παράθυρο δίπλα σε τζάμι γιατί θέλει να νιώθει ελεύθερος και αν τον στείλεις για καμία εξωτερική δουλειά είναι το καλύτερο του.

10Αιγόκερως

Το άτομο που κοιτάτε να μιλάει με δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα, να στέλνει mail και να δίνει την ίδια στιγμή οδηγίες στον τεχνικό που έχει έρθει να φτιάξει το air condition, είναι Αιγόκερως. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί, χωρίς λάθος. Είναι από τα πιο εργασιομανή ζώδια. Από μια εταιρεία, ο τελευταίος που φεύγει είναι πάντα Αιγόκερως.


11Υδροχόος

Τον κοιτάτε που είναι αφοσιωμένος σε κάτι που διαβάζει και δεν σας δίνει σημασία; Σας πληροφορώ ότι σας πουλάει και σας αγοράζει. Το αυτί του είναι εκεί σε εσάς και ξέρει όχι μόνο τι λέτε, αλλά έχει κατανοήσει και αυτό που διαβάζει. Βαριέται πολύ εύκολα τη μονοτονία στη δουλειά. Αν δεν τον ευχαριστεί αυτό που κάνει, είναι ικανός να φύγει και να ασχοληθεί με κάτι άλλο που θα ακονίζει το μυαλό του.

12Ιχθείς

Ήρεμος στην δουλειά του, εργατικός και συνεπής στο ωράριο του. Ζηλεύετε που  είναι υπόδειγμα επαγγελματισμού; Μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί αν δείτε το γραφείο του σε τι κατάσταση το αφήνει, θα φύγετε μακριά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μπορείτε να βρείτε παντός είδους αντικείμενα στο γραφείο του και δεν εννοούμε εργαλεία της δουλειάς του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ