ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΚάνει κρύο; Ένας τρόπος να διασφαλίσεις ότι έχεις αρκετή ζέστη είναι να «ντύσεις» το σπίτι σου! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να στρώσεις πλούσια χαλιά, ζεστά καλύμματα, πολλά μαξιλάρια και να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα ζεστή γύρω από ένα θερμαντικό σώμα.

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές πολύ ζεστές και έξυπνες ιδέες για το σπίτι οταν κάνει κρύο

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΆλλαξε τη διαταξη των επίπλων σου και βάλε τα γύρω ή κοντά σε κάποιο θερμαντικό σώμα όπως π.χ. το τζάκι.

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣτρώσε στα πατώματά σου πλούσια χαλιά κατά προτίμηση μάλλινα που δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα αλλά και κρατάνε τη ζέστη.

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΕν ανάγκη στρώσε δύο χαλιά για να είσαι πιο trendy, ένα ανοιχτόχρωμο και ένα πιο σκούρο!

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΔιάλεξε ανοιχτόχρωμα αξεσουάρ και υφάσματα για να δημιουργήσεις μια ζωηρή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου!

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΤο χειμώνα το φως είναι πιο περιορισμένο. Βάλε σε καίρια σημεία του σπιτιού καθρέφτες που θα το φωτίζουν περισσότερο.

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΔώσε έμφαση στην κρεβατοκάμαρα με αφράτα παπλώματα και καλύμματα από μαλλί, ακρυλικό και συνθετικές γούνες.

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΒάλε πάνω στους καναπέδες σου και στις πολυθρόνες σου μικρά καλύμματα ή επίπεδα μαξιλαράκια που να θυμίζουν προβατάκια!

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΚρέμασε χοντρές κουρτίνες που μονώνουν τα παράθυρα και δεν αφήνουν το πολύ κρύο να μπει μέσα!

 

Πηγή: tlife.gr