Αναρωτιέμαι, πώς γίνεται ένα παιδί  15 χρονών, να μην επιτρέπεται να βγάλει δίπλωμα οδήγησης, να το θεωρούμε ανίκανο να μείνει μόνο του σε ένα σπίτι, να μην συναινούμε στην πιθανή απόφασή του να εγκαταλείψει το σχολείο και γενικά να πρέπει να περνάει από την έγκρισή μας οτιδήποτε θέλει να κάνει.

Αλλά με μεγάλη σιγουριά να του επιτρέπεται να πάρει την απόφαση να μπει σε ένα χειρουργείο και να αλλάξει τη φύση του.

Όσο θυμάμαι στα χρόνια της εφηβείας έκανα επιλογές με γνώμονα την αντίδραση και μόνο. Αντίδραση προς τους γονείς , την κοινωνία και το σύστημα γενικότερα.

Επιλογές ακραίες, για τις οποίες αν είχε ψηφιστεί νόμος δεν θα μπορούσε να με σταματήσει τίποτα. Σήμερα, στα 38 μου χρόνια, με αριθμητική ακρίβεια θα ήμουν απόλυτα μετανιωμένη και ίσως δυστυχισμένη.

Δεν έχω καμία απέχθεια για τους διεμφυλικούς. Βιώνουν μία δύσκολη κατάσταση.

Γνωρίζω (έπειτα από μαρτυρίες τους)πως κάποιοι γεννιούνται αιχμάλωτοι μέσα σε ένα ξένο σώμα.

Καταλαβαίνω! Όμως ένας νόμος δεν βοηθά στη λύση των προβλημάτων τους.Δεν χρειάζεται να ψηφιστεί νόμος για αλλαγή φύλου, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις , πριν ενηλικιωθεί ένα παιδί μπορεί, με τη συναίνεση των γονιών του, να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Όταν δε, ενηλικιωθεί, μπορεί από μόνο του να προβεί σε όποια ενέργεια θέλει.

Μια ιδιαιτερότητα της φύσης δεν χρειάζεται να γίνεται σύμβολο.

Δεν χρειάζεται, τα παιδιά, να «επιμορφώνονται» και να εξοικειώνονται σε μία ιδέα που ίσως ποτέ δεν θα τα απασχολούσε.

Οι ειδικοί προειδοποιούν, ότι έπειτα από πλύση εγκεφάλου που λαμβάνει  χώρα στα σχολεία, σε σχέση με τον τρανσεξουαλισμό, υπάρχει ραγδαία αύξηση παιδιών  που οδηγούνται σε κλινικές  φύλων σε όλη την Ευρώπη.

«Έχει γίνει πια βιομηχανία. Άνθρωποι κάνουν καριέρα αναγκάζοντας τα παιδιά να αναρωτιούνται για το φύλο τους σε μια ηλικία που κανονικά πρέπει να αφεθούν να είναι και να νιώθουν παιδιά.».

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή, άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι. Έχουμε, υποτίθεται, πολίτευμα δημοκρατικό.

Η ελευθερία ανήκει σε όλους. Σταματάει να υφίσταται όμως όταν η δική σου ελευθερία φυλακίζει το δικό μου μυαλό και ζωή. Όταν η δικιά σου ελευθερία με κατευθύνει.

Κανέναν πολιτικό δεν ενδιαφέρει η αλλαγή φύλου. Απλά φέρνουν αναστάτωση, ψηφίζοντας έναν νόμο, μόνο και μόνο για να μας αποσπάσουν την προσοχή και να στρέψουμε τα βλέμματά μας σε κατεύθυνση αντίθετη από αυτή που πρέπει.

Να δουλέψουν ανενόχλητοι. Αφού εμείς θα τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Είναι εκτελεστικά όργανα πρόθυμα να δολοφονήσουν την ψυχή της Ελλάδας. Υπακούοντας στις εντολές σκοτεινών διευθυντηρίων που ύπουλα και μεθοδικά απεργάζονται την υποδούλωση του κόσμου.

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Αυτοί που κυβερνούν, έχουν συμβούλους με πτυχία και ταγμένους στη δουλειά τους, μπορούν να παραπλανήσουν άνετα τον μέσο πολίτη που παλεύει στην καθημερινότητά του.

Όταν εμείς τρέχουμε να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές μας ανάγκες, εκείνοι κάθονται σε πολυτελέστατα γραφεία χλιδής και μας παρατηρούν με ηρεμία. Ξέρουν πως θα αντιδράσουμε σε κάθε κίνησή τους. Έτσι κάθε φορά ανακοινώνεται κάτι, όχι γιατί πρέπει να ανακοινωθεί αλλά γιατί μας θέλουν σε συγκεκριμένη ψυχολογική διάθεση για να μπορέσουν να μας κοντρολάρουν και να μας καθοδηγήσουν όπως και όπου θέλουν.

Οι πολιτικοί δεν αγαπάνε κανέναν και ξαφνικά αγαπάνε τους διεμφιλικούς; Αν είναι δυνατόν να πιστεύουμε κάτι τέτοιο μετά από τόσα χρόνια εξαπάτησης απ’ τη μεριά τους.

Ακόμα ένας νόμος τους μάρανε. Σαν όλους αυτούς, τους ήδη υπάρχοντες, που μας εξαθλιώνουν τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο. Ηθικά, οικονομικά, πνευματικά.

Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, όχι ό,τι του προτείνεται να θέλει. Όλη αυτή η ιστορία δεν είναι για τα δικαιώματα των διεμφυλικών. Είναι για να παίξουν και να αλλοιώσουν μυαλά.

Τα παιδιά είναι ο στόχος. Αυτά πάνε να καταστρέψουν, γι’ αυτό επιλέγουν μικρές ηλικίες στις ανούσιες αλλαγές που θεσπίζουν.

Όπως με τα θρησκευτικά της γ δημοτικού. Τι ποιο παράλογο από ένα παιδί 9 χρονών να πρέπει να ενημερωθεί για των πολυθεϊσμό και να μπορέσει να κατανοήσει και να επιλέξει το θρήσκευμα που θέλει σε μία χώρα ορθόδοξη. Ήθελα να ήξερα αυτό θα ισχύσει και στις μουσουλμανικές χώρες; ή χτυπάμε μόνο ό,τι είναι αληθινό;

Επίσης τι ποιο παράλογο από ένα παιδί 15 χρονών να μπορεί να αποφασίσει να πάει κόντρα στη φύση του.

Είναι λάθος οι ηλικίες που απευθύνονται .

Μην σας παραμυθιάζουν. Άλλο στόχο υποστηρίζουν πως έχουν και άλλον έχουν. Δεν μπορεί να μην γνωρίζουν πως είναι λάθος οι ηλικίες που απευθύνονται. Δεν είναι άσχετοι, αντιθέτως επειδή είναι πολύ σχετικοί ξέρουν πως θα φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουν για τη χώρα.

Ξέρουν πως τα παιδιά είναι το μέλλον …….. και το μολύνουν.

Ας αντισταθούμε δυναμικά, να μην επιτρέψουμε να διαφθείρουν τις ψυχές και τα σώματα των παιδιών μας, να μην αφήσουμε να περάσει η διδασκαλία αυτή στα σχολεία. Θα αφήσουμε να οδηγήσουν τα παιδιά μας σε σφαγή;

Γι’ αυτό γονείς και παιδαγωγοί, χτίστε παιδιά δυνατά, με αυτοπεποίθηση και όραμα. Με παιδεία. Να μην τσιμπάνε σε δολώματα, να μην πέφτουν σε παγίδες να μην καθοδηγούνται από τα σιχάματα που κυβερνούν.

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

  • Πτυχίο: Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης
  • Βεβαίωση σπουδών: Μεθοδολογία Αναλυτικού Προγράμματος Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου
  • Δίπλωμα Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ