Πρώτα έβαλε μια φωτογραφία που φαίνεται να είναι άσχημα χτυπημένος, γράφοντας «Συμβαίνουν κι αυτά καμιά φορά»…

Όλα τα σάιτ και οι εκπομπές άρχισαν να ασχολούνται με το «ατύχημα του Γιώργου Λιάγκα», να αναρωτιούνται τι έγινε, να κάνουν εικασίες για το ποιος τον έδειρε. Ήταν η Φαίη Σκορδά; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Και πάει λέγοντας.

Πολλοί του έγραψαν σοκαρισμένοι «Περαστικά» με σχόλιο, και γενικά έλαβε πολλή αγάπη. Κάποιοι άλλοι στα σχόλια του Instagram του έγραψαν απρέπειες.

Πριν λίγο επανήλθε με νέα δημοσίευση, στη  οποία αποκαλύπτεται (ω, τι έκπληξη) ότι η χτεσινή φωτογραφία που τόσο ανησύχησε, ή χαροποίησε, τον κόσμο ήταν απλώς σκηνή απ’ την εκπομπή του – και τα χτυπήματά του ήταν προϊόν μακιγιάζ. (Στο βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπής)

«Αμάν μωρέ μας έκοψες το αίμα… χαχαχαχαχχα περιμένω το βράδυ να πεθάνω στο γέλιο» έγραψε κάποιος. «Εισαι αυθεντικος και ευφυης και εχεις χιουμορ!!!» έγραψε κάποιος άλλος.

Θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά για τις τακτικές-σοκ που χρησιμοποιούνται για διαφήμιση σήμερα πέρα απ’ το να έχεις πχ. τον Νότη Σφακιανάκη να ξερνάει χρυσαυγίτικες αηδίες για 50 λεπτά (πρώτα να κοροϊδεύεις τον κόσμο βάζοντας τον εαυτό σου δαρμένο, μετά από μια μέρα να αποκαλύπτεις την αλήθεια πουλώντας την εκπομπή σου και να προσπαθείς να κάνεις ντόρο μιλώντας για θανάτους και καρκίνους), όμως είναι τόσο διαδεδομένα που δεν ξέρω αν έχει νόημα.


Μπερδεύτηκα όμως κάπως με τον συμπαθή παρουσιαστή και το μήνυμά του περί Γιώργη Λιάγκα που θα έπρεπε να τα λέει αυτά αλλά ότι αυτός δεν θα κάνει το χατήρι ούτε στον Λιάγκα και δεν θα σταματήσει το χιούμορ του.

Μισό λεπτό. Ποιο χιούμορ; Αν μιλάει για τη φωτο με τα χτυπήματα αυτό δεν λέγεται ακριβώς χιούμορ αλλά χοντροκομμένη διαφημιστική μικροαπάτη/φάρσα. Αν εννοεί ότι δεν θα σταματήσει το χιούμορ που κάνει απ’ την εκπομπή του, άλλο θέμα. Όποιος την βλέπει ας κρίνει.

Θα συμφωνήσω όμως με μια stella9276 που σχολίασε τη φωτογραφία του κάτω απ’ το μήνυμά του:


«Κάποιος επιτέλους να του πει την αλήθεια, ότι δεν έχει χιούμορ! Με το ζόρι χιουμοριστας δεν γίνεται!»

Πηγή | http://mikropragmata.lifo.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ