Ερωτοσκόπιο 18/05 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε τις πιο καλές προθέσεις, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε να μιλάτε. Οι καλές προθέσεις είναι υπέροχες, αλλά υπάρχει χρόνος και τόπος για να αναλάβετε δράση αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα.Ζώδια Ταύρος

Σκεφτήκατε ποτέ να δείξετε λίγη επιείκεια στη σχέση σας; (Αυτό βέβαια είναι κάτι διαφορετικό από το να κάνετε ένα διάλειμμα από τη σχέση σας). Το σύμπαν λέει θα πρέπει να σταματήσετε να έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες και να αρχίστε να εκτιμάτε αυτά που έχετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Ανυπομονείτε να επικοινωνήσετε, ειδικά τώρα που έχετε ένα εκατομμύριο διαφορετικές ιδέες στο μυαλό σας για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Ο σύντροφός σας είναι ξαφνιασμένος και λίγο καταβεβλημένος. Μια ιδέα κάθε φορά!

Ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι δυνατόν να αξιολογήσετε μια κατάσταση στο σύνολό της από μια σύντομη στιγμή. Εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας, αλλά μην κάνετε συνεχώς το ίδιο πράγμα. Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις πριν παρουσιάσετε τα ευρήματά σας στον σύντροφό σας.

Ζώδια Λέων

Είναι εύκολο να παίρνετε συμβολές από τις συνηθισμένες πηγές σχετικά με τον τρόπο που θα καταφέρετε να διατηρήσετε τη σχέση σας ζωντανή, αλλά η καλύτερη πηγή όλων είναι η δική σας καρδιά. Τι λέει αυτή για το πώς θα πάτε τα πράγματα προς μια νέα κατεύθυνση;

Ζώδια Παρθένος

Εάν βρίσκετε την τρέχουσα κατάσταση περισσότερο απογοητευτική από ότι τονωτική, ήρθε η ώρα να πάρετε παράμερα τον σύντροφό σας και να το πείτε. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει ιδέα ότι κάτι σας ενοχλεί. Μόλις καταλάβει τι συμβαίνει, θα μπορέσει να βοηθήσει την κατάσταση.

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε ότι δεν έχετε καθόλου ενέργεια; Κανένα πρόβλημα! Το σύμπαν στέλνει σε εσάς και στον σύντροφό σας μια ολοκαίνουργια έκρηξη ενέργειας, οπότε είστε έτοιμοι για όλα. Επιλέξτε να εστιάσετε κάπου την προσοχή σας και θα τελειώσετε με αυτά που πρέπει να κάνετε πριν καν το καταλάβετε.

Ζώδια Σκορπιός

Τα άστρα λένε ότι ήρθε η ώρα εσείς οι δύο να επιδιώξετε αυτό που θέλετε, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό είχατε αντιμετωπίσει μια-δυο αναποδιές. Συγκεντρώστε τους φίλους σας και πείτε τους ότι χρειάζεστε τη βοήθειά τους.

Ζώδια Τοξότης

Οι προθέσεις πίσω από αυτές τις ενέργειες ήταν αγνές, αλλά εσείς και ο σύντροφός σας ίσως δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Μην ρίχνετε ευθύνες. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε ποιο θέλετε να είναι το τελικό αποτέλεσμα και πώς θα φτάσετε εκεί.

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε σαν να κάνετε δυο βήματα μπροστά, τρία βήματα πίσω. Αλλά μόλις εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας βρείτε τον ρυθμό σας, θα διασκεδάσετε πολύ. Να θυμάστε ότι το ταξίδι έχει σημασία και όχι ο προορισμός.

Ερωτοσκόπιο 18/05 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Υδροχόος

Υπερβείτε τα συνηθισμένα συναισθηματικά και σωματικά σας όρια και δεν θα πιστεύετε τι έκπληξη σας περιμένει. Ο/Η σύντροφός σας εκπλήσσεται επιφανειακά, αλλά βαθιά μέσα του/της το ήξερε ότι το είχατε μέσα σας.

Ζώδια Ιχθύες

Μερικές φορές χρειάζεται πολύ ενέργεια για να είστε «καλοί» οπότε μπορείτε αντ’ αυτού να είστε απλά ευγενικοί. Αν δεν το αισθάνεστε, πείτε το στον σύντροφό σας. Είναι πολύ καλύτερα να είστε ειλικρινείς παρά να υποχωρείτε και να αποδέχεστε την κατάσταση ενώ μέσα σας βράζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιοκριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πηγή:astro-live.gr