Δύο εβδομάδες εκτός βρίσκεται ο Κρατερός Κατσούλης που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κούκου. Κι ενώ όλοι περίμεναν την επιστροφή του το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές μόνη της.

“Υπήρξε μια μικρή επιδείνωση στην κατάσταση του και αυτό είναι κάτι που και εμένα στεναχωρεί πολύ και όλους μας εδώ μας στεναχωρεί πολύ. Πιο πολύ βέβαια στεναχωρεί τον ίδιο που περνάει όλη αυτή την ταλαιπωρία”, είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της πρώτης εκπομπής της εβδομάδας. Η ίδια εξέφρασε την ελπίδα της ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και θα επιστρέψει σύντομα.

“Εγώ εύχομαι, φαντάζομαι και όλοι μας εδώ ελπίζουμε ότι θα είναι αύριο μαζί μας 100%. Να του δώσουμε απλώς τις ευχές μας για να ξεπεραστεί όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μπορέσει να έρθει γιατί και αυτός θέλει πάρα πολύ να μπορέσει να επιστρέψει. Περνάει πολύ ωραία εδώ και είναι κάτι που του έχει λείψει όπως και το θέατρο”, συμπλήρωσε η σύζυγος και συμπαρουσιάστρια του Κρατερού Κατσούλη.

Πηγή | Tlife