Εξαφάνιση του Αντωνόπουλου Στέλιου, 16 ετών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AMBER ALERT

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2017

 

Εξαφάνιση του Αντωνόπουλου Στέλιου, 16 ετών απο την Νίκαια Αττικής!ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ, 16 ΕΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 6937125424

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 1.70 μ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ. ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΦΟΡΜΑΣ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΟΥΤΕΡ, ΜΠΛΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 6937125424. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!!

Στις 12/03/2017 , στις 18:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας, ο Στέλιος Αντωνόπουλος, 16 ετών. Ο Στέλιος έχει καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1,70 εκ. και ζυγίζει 50 κιλά. Φορούσε μπλέ παντελόνι φόρμας, μπλε μπουφάν και άσπρα – λαχανί παπούτσια. Ο ανήλικος έχει αυτισμό.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση του Στέλιου Αντωνόπουλου θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

Το Amber Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου παιδιού και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα social media, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Μάθετε περισσότερα για το Amber Alert Hellas http://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:ambert-alert-hellas/

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλύπτει για ένα έτος (Μάιος 2016 – Μάιος 2017) τη μισθοδοσία των Κοινωνικών Λειτουργών & Ψυχολόγων που στελεχώνουν την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr

 

ΠΗΓΗ | hamogelo.gr