Είσαι γυναίκα και χάνεις τα μαλλιά σου; Υπάρχει λύση !

 

Η εικόνα ενός άνδρα με αραιωμένα μαλλιά ή ακόμα και χωρίς μαλλιά είναι ένα συχνό φαινόμενο και στη θέα του κανένας πλέον δε σοκάρεται. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει παρατηρηθεί μία μεγάλη αύξηση αραίωσης των μαλλιών και στις γυναίκες.

Το άγχος, οι ορμόνες, η λιπαρότητα, οι τεχνικές εργασίες (βαφή-περμανάντ-ισιωτική), ο τρόπος χτενίσματος (το πολύ τράβηγμα και το τέντωμα της τρίχας με ανάποδη φορά), η κληρονομικότητα ακόμα και η χρήση συγκεκριμένων φαρμάκων έχουν ενοχοποιηθεί για την πτώση των γυναικείων μαλλιών.

Είναι γενικώς αποδεκτό πως κανένας άνθρωπος είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα δε θέλει να χάσει τα μαλλιά του γι’ αυτό και όλοι καταφεύγουν σε κάθε είδους θεραπεία προκειμένω να τα σώσουν. Οι προσπάθειες που κάνουν άλλες καρποφορούν και άλλες πάλι όχι.

Η τριχόπτωση και τα αποτελέσματά της είναι ακόμα πιο «ψυχοφθόρα» στο θέαμα ενός άδειου γυναικείου κεφαλιού, γι’ αυτό και οι γυναίκες που έχουν πληγεί από αυτή την κατάσταση νιώθουν ιδιαίτερα άβολα μιας και αυτό το «φαινόμενο» είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια, συνεπώς δεν είναι «φιλικό» ακόμα στα μάτια του κόσμου.

Οι δερματολόγοι δε βρίσκουν οριστική λύση πάντα σε όλες τις περιπτώσεις, κάποιες ίσως καταφέρουν να τις σώσουν όχι όμως όλες. Βρισκόμενες σε απόγνωση οι γυναίκες που βλέπουν καθημερινά τα μαλλιά τους να χάνονται από το κεφάλι τους κάνουν κάθε είδους προσπάθεια για να γλιτώσουν όσα μπορούν.

Έτσι αναγκάζονται και καταφεύγουν πολλές φορές σε λύσεις ανάγκης που όμως τις πληρώνουν πανάκριβα.

 

Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Κι όμως υπάρχει λύση για τη γυναικεία τριχόπτωση, και μάλιστα η λύση έρχεται μέσα από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

Το φημισμένο PRP, είναι αυτό που χρειάζεται ο κάθε οργανισμός για να αναζωογονηθεί και να ενεργοποιηθεί χωρίς παρενέργειες.

Ότι παρεμφερές και αν έχετε ακούσει δεν έχει την ίδια ποιότητα και κατά συνέπεια ούτε την ίδια δύναμη. Γιατί άλλο το απλά «φυγοκεντρημένο» αίμα και άλλο το PRP.

Το PRP είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, και πρόκειται για μία φυσική μη επεμβατική θεραπεία η οποία προσέξτε: Δεν κοστίζει ακριβά! ! !

Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως η συγκεκριμένη θεραπεία δεν είναι «πανάκριβη» για να μπορεί να εφαρμόζεται από όλους όσους έχουν πρόβλημα.

 

Αποτέλεσμα λίφτινγκ χωρίς τομές; Γίνεται!

Επικοινωνία : Dr Σωτήρης Τσιούμας 210 8237236 & 2111072428