Επειδή οι συνταγές που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ζαχαρούχο γάλα είναι αρκετές, και όσοι θέλουν να αποφύγουν τη ζάχαρη είτε για λόγους υγείας ή για λόγους διατροφής, αναγκάζονται να τις στερηθούν, σας παρουσιάζουμε την υπέροχη συνταγή της κ. Κούρτη με τη βιολογική Stevia Parana.

Τώρα με αυτή τη μοναδική συνταγή, μπορούν όλοι να απολαύσουν όλη τη γεύση του παραδοσιακού ζαχαρούχου γάλακτος με ελάχιστες θερμίδες και δίχως ίχνος ζάχαρης.

ΥΛΙΚΑ για 220 γρ (ένα φλ. τσ.)

  • 120 γρ άπαχο γάλα σε σκόνη (πούδρα)
  • 3 κ.γλ. υγρή στέβια (6 γρ.)
  • 100 γρ νερό
  • 1 κ.γλ υγρή βανίλια

Βάζουμε σε ένα μπολ την σκόνη γάλα (πρέπει να είναι σε πούδρα, αν είναι σε κόκκους θα την περάσετε απο το moulti)

Προσθέτουμε την υγρή SteviaParana και το νερό (από τη βρύση)

Με το σύρμα (αυγοδάρτη) το χτυπάμε πολύ καλά και σε 1 λεπτό είναι έτοιμο!

Tο χρησιμοποιούμε σε όσες συνταγές χρειάζονται ζαχαρούχο γάλα κι έτσι έχουμε το δικό μας “ζαχαρούχο γάλα”

Συνταγή

Μαρία Κούρτη

Πηγή:  MlsteviaHellas Συνταγές