Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης των δύο 11χρονων από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τους δύο μαθητές, αλλά κατά πληροφορίες και τον άνθρωπο που φέρεται να τους απήγαγε.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης και μεταδίδει η εφημερίδα Φιλελεύθερος ενώ πριν από λίγο ανακοινώθηκε και από την Αστυνομία.

Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα των αστυνομικών δυνάμεων στη Λάρνακα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μμε ενώ λέγεται πως ο απαγωγέας που έχει συλληφθεί είναι ένας 35χρονος.   Στο μεταξύ τα δύο παιδιά θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Για όλες τις εξελίξεις της απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών που συγκλόνισε το Παγκύπριο, ενημερώθηκε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.   Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα, ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, απήχθησαν νωρίς το πρωί, πριν την έναρξη των μαθημάτων και αγνοούνται μέχρι τώρα. Οι γονείς των παιδιών είναι από την Ελλάδα και συνδέονται φιλικά μεταξύ τους.

Πώς έγινε η απαγωγή. 

Οι δύο 11χρονοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καμάρων, Θεμιστοκλής Ντόγλης και Φίλιππος Σταματάκης προσήλθαν κανονικά στο σχολείο τους το πρωί. Ενώ βρίσκονταν στην αυλή του σχολείου τους άντρας προσέγγισε ομάδα πέντε παιδιών και αφού τους συστήθηκε ως ο νέος τους δάσκαλος ζήτησε βοήθεια για να κουβαλήσει κάποια βιβλία.

Οι δύο 11χρονοι ανταποκρίθηκαν και τον ακολούθησαν προς το αυτοκίνητό του και ακολούθως χάθηκαν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τα όσα επίσημα αναφέρει η Αστυνομία ο απαγωγέας είναι ύψους περίπου 1,70 – 1,75μ περίπου, βάρους περίπου 100 κιλών, με γένι στο πιγούνι, με δεμένο το ένα χέρι, μπερέ και μπλούζα κοντομάνικη σκούρου χρώματος με μοτίβο μπροστά. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, μάρκας Nissan Sunny, χρώματος γκρίζου.


Πηγή: www.lifo.gr