Και ξαφνικά εκεί που όλοι είχαμε μπει στο ρυθμό της παρουσίασης και μάλιστα της 1ης παρουσίασης του βιβλίου μου, η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, δημοσιογράφους, κανάλια, φώτα, κάμερες και εκλεκτούς καλεσμένους που προλόγιζαν το βιβλίο μου, με πρώτη και καλύτερη την αγαπημένη κυρία του Ελληνικού Θεάτρου- Κινηματογράφου της Τηλεόρασης Βάσια Τριφύλλη.

Δίπλα μου ακόμα είχα τον καλό φίλο Life Coach Δημήτρη Τσέλιο, την δημοσιογράφο και φίλη κ Ράνια Καρατζαφέρη, το φίλο δημοσιογράφο κ. Γιάννη Βίτσα.

Ο Νίκος Μαραγκόπουλος η ψυχή της οργάνωσης της έκθεσης Athens Eroticα θέλοντας να με ευχαριστήσει και να μου πάρει μακριά το στρες εκείνης της ημέρας, μου έκανε έκπληξη φέρνοντας την Cicciolina, την Ilona Staller στη γεμάτη αίθουσα…

Ήταν κάτι που δεν είχαμε συνεννοηθεί, ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία, τον ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό και ασφαλώς όπως ήταν φυσικό η μοιραία αυτή γυναίκα τράβηξε επάνω της όλα τα φλας των δημοσιογράφων, και μου δόθηκε η ευκαιρία να τη γνωρίσω από κοντά.

Η βραδιά κύλησε υπέροχα και όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την επιτυχία της, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν σ’ αυτή την επιτυχία.

 Πηγή: You Tube