Χωρίς να μασήσει τα λόγια της, η Βάνα Μπάρμπα ερωτώμενη από τον Δημήτρη Δανίκα για το αν έκανε «χαρούλες» το πάλαι ποτέ sex symbol απάντησε:

«Πλάνη. Η Βάνα δεν έκανε χαρούλες. Τα ανταλλάγματα ήταν μεγάλα. Πολύ μεγάλα» και στη συνέχεια τόνισε: «Σπίτια. Σου κάνει; Και πολύ περισσότερα. Έπρεπε, όμως, να ήταν κάτι μοιραίο, ένας μεγάλος έρωτας», ενώ στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε το σεξ, είπε:

«Δεν πιστεύω στη μονογαμία. Είμαι εναντίον της μονογαμίας. Η καύλα είναι αντίδραση ζωική. Είναι ένστικτο. Όπως η πείνα. Δεν μπορείς να μείνεις με έναν. Αδύνατον. Όμως η αγάπη και το συναίσθημα εμπεριέχουν χρόνο. Όπως το καλό κρασί. Όσο παλιώνει τόσο βγάζει περισσότερα αρώματα».

Σε ότι αφορά ποια είναι η βαθύτερη, ανεκπλήρωτη επιθυμία της η Βάνα Μπάρμπα είπε:

«Να βρω κάποιον να τον αγαπήσω. Έναν σύντροφο που θα είναι και φίλος. Να εγκαταλείψω το εγώ μου για κάποιον άλλο. Έχω να ερωτευτώ εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Όσο και η ηλικία της κόρης μου. Η μητρότητα με κέρδισε. Η αγάπη και ο έρωτας με έχασαν. Καιρός να αναγεννηθώ μέσα μου. Είμαι έτοιμη. Είναι αλήθεια πως αγαπώ τη μοναχικότητά μου. Όμως άλλο πράγμα τα συναισθήματα, ο άνθρωπος, ο σύντροφος. Όπως έλεγε και ο Μενέλαος Λουντέμης, η αγάπη μετριέται με ό,τι απαρνιέται κανείς για χάρη της».

Αναφερόμενη στην περίπτωση του Ηλία Ψηνάκη δήλωσε :

«Λάθος του Ψηνάκη, αλλά μερίδιο ευθύνης έχουν και οι ψηφοφόροι του», ενώ σχετικά με το αν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Γλυφάδας είπε: «Δεν το έχω αποφασίσει. Μάλλον δεν θα το κάνω. Το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει είναι η πόλη, αυτή η γη της επαγγελίας. Να την πεζοδρομήσουμε. Να κυκλοφορούν όλοι με ποδήλατα. Να μεταδίδονται επουράνιες μελωδίες. Γι’ αυτό και η κίνηση που έχω οργανώσει ονομάζεται “Γλυφάδα όμορφη πόλη”. Πάντα αφοσιωμένη πλήρως σε αυτό τον σκοπό. Ανιδιοτελώς. Χωρίς σκοπό “κατάληψης” της δημαρχίας».

Πηγή | klik.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ