Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τους δύο νεαρούς, που εμπλέκονται στο θάνατο της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Πριν την πνίξουν τη βίασαν. Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η αντίδραση και η οργή των οικείων ανθρώπων της κοπέλας είναι τέτοια που ένας πόλεμος έχει ξεκινήσει στα social media.

Τα προφίλ των δύο εμπλεκόμενων στο facebook έχουν πάρει «φωτιά» από σχόλια. Ανάμεσα σε όλα όσα γράφουν οι χρήστες υπάρχει και ένα απίστευτο σχόλιο μιας κοπέλας που τονίζει ότι πριν μια εβδομάδα της είχαν στείλει μήνυμα αυτά τα δύο άτομα για να πάνε βόλτα.

Η κοπέλα αρνήθηκε να πάει βόλτα μαζί τους και μάλιστα, μετά τη δολοφονία της κοπέλας έχει δώσει τη σχετική συνομιλία στην Αστυνομία.

O οργή των χρηστών είναι τέτοια που οι εκφράσεις που χρησιμοποιούν για να περιγράψουν το μένος τους είναι χαρακτηριστικές.

Σε κάθε περίπτωση, στη δημοσιότητα έχουν έρθει την τελευταία ώρα, οι φωτογραφίες και τα ονόματα των δύο νεαρών που εμπλέκονται στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο πρώτος νεαρός είναι ο Μανώλης Κούκουρας, 20 χρόνων που ζει στη Λίνδο, η οικογένεια του έχει καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Πεύκους (εστιατόρια, κινέζικο εστιατόριο, καφετέριες και μικρό ξενοδοχείο).

Το όνομα του δεύτερου είναι Λουτσάϊ Αλέξανδρο, με καταγωγή από την Αλβανία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ