Εξ’ αποστάσεως Πρόγραμμα Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (SECURITY) με έκπτωση 40% στα δίδακτρα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ανάπτυξη & Εξέλιξη, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (κωδ. πιστοποίησης 10983-13).

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ανάπτυξη & Εξέλιξη συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παραδοσιακά παρέχει, με την εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας σε θέματα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security).

Το πρόγραμμα οδηγεί σε Κρατικό Δίπλωμα και Αποτελεί μια καθαρή Επαγγελματική επιλογή  υποστηρίζοντας την ανεύρεση εργασίας διευρύνοντας τους προς επιλογήν τομείς απασχόλησης.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 105 ώρες κατά τις οποίες παρέχονται:

  • ηλεκτρονικές παρουσιάσεις
  • ειδικές σημειώσεις,
  • μελέτες περιπτώσεων
  • προσομοιώσεις εργασίας

Γιατί να επιλέξετε αυτό το σεμινάριο;

  • Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα σας προετοιμάζει για την πρόληψη και τον έλεγχο εγκληματικών δραστηριοτήτων, για την επέμβαση σε περιπτώσεις κρίσεων, φυσικών καταστροφών, ατυχημάτων, καθιστώντας σας πολύτιμους συνεργάτες για οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση ή δημόσιο φορέα
  • Η πιστοποίηση SECURITY είναι προϋπόθεση για συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς που προβλέπουν θέσεις για Φύλακες (π.χ 8μηνα σε Δήμους κτλ).
  • Το ΚΔΒΜ 2 Ανάπτυξη & Εξέλιξη συνεργάζεται με εταιρείες SECURITY στις οποίες προωθεί το βιογραφικό σας επιτυγχάνοντας έτσι την ομαλή διασύνδεση σας με την αγορά εργασίας.

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως, διευκολύνοντας έτσι την παρακολούθηση όλων των μαθημάτων με μηδενικό κόστος μετακίνησης.

Δηλώστε Συμμετοχή με έκπτωση 40% στα δίδακτρα

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στo 697 580 3004

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ