Αποχώρησε από το Εpsilon ο Νίκος Καρβέλας

Tο Epsilon ανακοίνωσε πριν από λίγο τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρβέλα

Όπως φαίνεται ύστερα από τον  άγριο on air καβγά του μουσικοσυνθέτη με τον παρουσιαστή του Star Academy, Μένιο Φουρθιώτη, η ρήξη … Έφερε τελικά το οριστικό διαζύγιο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon για τον Νίκο Καρβέλα:
«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με το Νίκο Καρβέλα».

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ο καβγάς ανάμεσα στον κριτή και τον παρουσιαστή ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο μουσικοσυνθέτης διαμαρτυρήθηκε στον αέρα που δεν του δόθηκε ο λόγος για να κάνει την κριτική του δυο φορές και ξέσπασε κατά του παρουσιαστή, ο οποίος απάντησε απειλώντας να κλείσει το μικρόφωνο του κριτή.

«Παρακαλώ πολύ! Αν συνεχίσετε θα κλείσω το μικρόφωνο. Κύριε Ασπρούλια παρακαλώ πολύ κόψτε του τον ήχο» είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.
Όταν ήρθε η ώρα για την επόμενη διαγωνιζόμενη, ο παρουσιαστής έδωσε το λόγο στον Νίκο Καρβέλα, όμως αυτή τη φορά η κριτική του αφορούσε στον ίδιο τον παρουσιαστή.
Τα λόγια που αντάλλαξαν κριτής και παρουσιαστής:
Καρβέλας: «Η δικτατορία σας τελείωσε;»
Φουρθιώτης: «Αυτός είναι ο κανονισμός του Star Academy. Αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα και δεν αφορά το τηλεοπτικό κοινό. Εδώ ο ρόλος σας είναι για να κρίνετε.»
Κ: «Κι εσείς όχι για να κρίνετε εμάς. Δεν μπορείτε να κρίνετε εμένα.»
Φ: «Αυτή είναι η διαδικασία του Star Academy. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε! Η πόρτα είναι ανοιχτή. Από εκεί παρακαλώ.»
Κ: «Ποιος το κρίνει αυτό;»
Ο Μένιος Φουρθιώτης προσπάθησε να δώσει το λόγο στην Ναταλία Γερμανού για να κάνει την κριτική της για την Χριστιάνα Μπούνια, όμως ο Νίκος Καρβέλας συνέχισε:
«Υπακούστε λοιπόν και μιλήστε στη δικτατορία του παρουσιαστή που κρίνει ποιοι είναι οι όροι. Δεν μπορείτε να μην επιτρέπετε να μιλούν οι κριτές.»
Φουρθιώτης: «Κύριε Καρβέλα αν δεν σας αρέσει να αποχωρήσετε από το show.»
Καρβέλας: «Είστε για να παρουσιάζετε όχι για να κρίνετε.»
Φ: «Αν δεν σας αρέσει η διαδικασία αποχωρήστε! Αποχωρήστε!»
Κ:«Με διώχνετε; Όταν αποφασίσετε να γίνετε παρουσιαστής και να εκτελείτε τα χρέη του παρουσιαστή…»
Φ: «Δεν είστε εδώ για να με κρίνετε κύριε Καρβέλα εσείς. Είμαι εδώ για να με κρίνει το 1 εκατομμύριο. Δεν είστε για να κρίνετε εμένα.»
Κ: «Εγώ είμαι για να κρίνω, εσείς για να παρουσιάζετε.»
Να αναφέρουμε ότι το «Star Academy», αν και σταμάτησε να προβάλλεται την Κύπρο λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του, συνεχίζεται να προβάλλεται κανονικά στην Ελλάδα.

 

 

Πηγή: www.newsbomb.gr

Πηγή: www.likephilenews.com