Μεγάλη έκπληξη μου προκάλεσαν δημοσιεύματα που αφορούσαν την πολυσυζητημένη μεταγραφή της όμορφης και λαμπερής Αντελίνας Βαρθακούρη από το κανάλι ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη σε άλλο κανάλι. 

Στη συγκεκριμένη εφημερίδα ανυπόγραφο κείμενο παρουσίαζε την Αντελίνα ως μία αντιεπαγγελματία, που εν’ μία νυκτί παράτησε τη δουλειά της και ανακοίνωσε στον καναλάρχη της πως απλά πάει αλλού. 

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη εφημερίδα και έγκυρη είναι, πως και ρεπορτάζ κάνει, και σπάνια έως ποτέ δεν πίπτει σε ερευνητικά ατοπήματα… 

Αυτή τη φορά όμως προφανώς είχε μονομερή πληροφόρηση που την οδήγησε σε άδικη κριτική, γιατί δυστυχώς καμιά φορά και αυτά συμβαίνουν. 

Γνωρίζοντας λοιπόν προσωπικά την Αντελίνα, και ξέροντας πως πρόκειται για μία νέα γυναίκα που είναι μητέρα δύο μικρών κοριτσιών τα οποία τα μεγαλώνει μαζί με το σύζυγό της το Χάρη Βαρθακούρη, με πολύ αγάπη και φροντίδα, μπορώ να σας πληροφορήσω πως η κοπέλα αυτή καθόλου θρασύμι δεν είναι, καθόλου αχάριστη και σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιεπαγγελματίας.

Θα σας παραθέσω λοιπόν τα πραγματικά γεγονότα γιατί η αλήθεια είναι πως ότι λέγεται για σένα καλό ή κακό για κάποιους θεωρείται πάντα καλό αρκεί να γράφεται σωστά το όνομά σου, αλλά όταν λέγεται η αλήθεια είναι ακόμα καλύτερο.

Τα πραγματικά γεγονότα 

Όταν η Αντελίνα δέχτηκε πρόταση από άλλο κανάλι, αμέσως ενημέρωσε τον καναλάρχη της και τον ρώτησε αν επιθυμεί και ο ίδιος να λήξει η συνεργασία τους επιτρέποντάς της να πάει κάπου αλλού που θα της προσέφεραν κάποια πράγματα που ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα να παρέχει.

Του είπε με ειλικρίνεια και σεβασμό προς το πρόσωπο του πως αν δεν επιθυμούσε εκείνος να  αποχωρήσει νωρίτερα, η ίδια θα καθόταν στο κανάλι μέχρι να τελειώσει η τηλεοπτική σαιζόν, δηλαδή μέχρι τέλος Ιουλίου, και μετά και πάλι θα συζητούσαν εάν και ο ίδιος συμφωνεί με το να αποχωρήσει η εκρηκτική ξανθιά παρουσιάστρια από το δυναμικό του καναλιού του.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης  δεν έφερε αντίρρηση και της είπε να “ανοίξει τα φτερά” της και πως είναι ελεύθερη να κάνει για εκείνη το καλύτερο με την ευχή του πια. 

Συμφώνησαν από κοινού πως θα παραδώσει δύο εκπομπές  Σαββατοκύριακου και πως μετά θα ήταν ελεύθερη να συνεχίσει όπου αλλού έχει δεχτεί πρόταση η παρουσιάστρια. Οι σχέσεις τους ασφαλώς και θα παρέμεναν φιλικές γιατί όλα είχαν ξεκαθαριστεί και από τους δύο τους.

Η παρουσιάστρια τήρησε την προφορική συμφωνία τους και έκανε δύο εκπομπές αλλά το κανάλι αποφάσισε μετά το τέλος του πρώτου Σαββατοκύριακου να μην αφήσει την Αντελίνα να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό της και τους συνεργάτες της αθετώντας την αρχική τους συμφωνία.

Από εκεί και πέρα  άρχισαν να διαρρέουν στον τύπο δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν ως απαιτητική ξανθιά που εκδιώχθηκε άρων άρων από το Γιώργο Καραντζαφέρη…

Να διευκρινιστεί πως “γραπτό” συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι δεν υπήρχε και πως η Αντελίνα ήταν ελεύθερη ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάει όπου επιθυμούσε, αλλά παρ’ όλα αυτά ζήτησε την άδεια του καναλάρχη της. 


Να επισημανθεί πως όλη η εκπομπή έβγαινε αποκλειστικά και μόνο από εκείνη, θέματα, μοντάζ, παροουσίαση, μακιγιάζ, μαλλιά, όλα.

Άνθρωπος πολυεργαλείο η πανέμορφη και λαμπερή νύφη του Γιάννη Πάριου.

Ποτέ δε ζήτησε αύξηση, ουδέποτε έκανε παράπονα και η ίδια ποτέ δεν προσέβαλε κανένα και μέχρι και την τελευταία στιγμή οι σχέσεις της με τον Πρόεδρο του καναλιού κ. Γιώργο Καρατζαφέρη ήταν άψογες.

Τώρα γιατί και από που όλα αυτά τα αισχρά ψέματα για την Αντελίνα και τη συμπεριφορά της  είναι πραγματικά άξιο απορίας γιατί το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη δεν έχει ανάγκη αυτές τις συμπεριφορές για να υπάρχει στο προσκήνιο. Έχει δώσει χρόνια ολόκληρα το στίγμα του μέσω του Προέδρου του και ο κόσμος το έχει αγαπήσει για τη γνησιότητα του και τους χαρισματικούς ανθρώπους που “βγάζει” όπως έκανε και με τη Μαρία Μπεκατώρου, την οποία επίσης την άφησε να «ανοίξει τα φτερά» της με την ευχή του.

Γι’ αυτό καλό θα ήταν οι άνθρωποι του καναλιού να σέβονται τις επιθυμίες του Προέδρου τους, και να γνωρίζουν πως όταν βγαίνουν δημοσιεύματα που αδικούν τις επιλογές του καθόλου καλό δεν κάνουν πρώτα απ’ όλα στους ίδιους. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν και θα είναι μία μεγάλη προσωπικότητα που δε θέλει συστάσεις αλλά τα θέλω και οι αποφάσεις του του πρέπει να γίνονται σεβαστά και αρεστά όπως και να έχει.

Η Αντελίνα είναι μία γνήσια προσωπικότητα και διαθέτει μία λαμπερή παρουσία, έχει το χάρισμα του λόγου και σκηνικό κάλος και σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που θέλουν να την παρουσιάσουν. Είναι γλυκιά, ευγενική, και έχει μία καλή κουβέντα για όλους… Ιδιαίτερα για την οικογένεια Καρατζαφέρη και για τον άνθρωπο που την εμπιστεύτηκε πρώτος απ’ όλους και μέσα από το δικό του κανάλι ξεχώρισε.

Το στόμα της στάζει μέλι ακόμα και σήμερα, ακόμα και μετά αυτό το σάλο αδικίας εναντίον της όταν μιλάει για τον Γιώργο Καρατζαφέρη και είναι σίγουρη πως εκείνος δεν έχει καμία ενημέρωση για τα δημοσιεύματα που τη θίγουν και την αδικούν.

Όσο και να πονάει κάποιους και κάποιες οι νέοι άνθρωποι υπάρχουν και βγαίνουν στο προσκήνιο γιατί όταν λάμπεις τίποτα δε μπορεί να σε σταματήσει, ούτε καν οι τρικλοποδιές…


Άλλωστε, αν δε γεννηθείς αστέρι η ζωή πως περιμένεις να σε ξέρει…. Το λέει και το τραγούδι !!!

Αντελίνα είσαι αστέρι φωτεινό ας τους να λένε, σ’ αγαπάμε και να είσαι σίγουρη πως θα σκίσεις !!!

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου