Αποκλειστικό: Σοκάρει η επιστολή μητέρας 3 παιδιών ΑμεΑ.

Είμαι τρίτεκνη μητέρα , μεγαλώνω μόνη μου τα τρία παιδία μου (μονογονεϊκή οικογένεια) , τα οποία και τα τρία έχουν διαφορετικής μορφής αναπηρία.Τα δίδυμα μου είναι το ένα με αναπτυξιακή καθυστέρηση (νοητική και σωματική) και το άλλο με συγγενή καρδιοπάθεια (χειρουργηθείσα κολποκοιλιακή επικοινωνία και μόνιμος βηματοδότης) για το οποίο κρίνατε ότι έπρεπε να του μειώσετε το ποσοστό αναπηρίας και από 67% να το ρίξετε στο 50% με αποτέλεσμα να σταματήσει να παίρνει το επίδομα βαριάς αναπηρίας από την πρόνοια.Το τρίτο μου παιδάκι γεννήθηκε με σύνδρομο Down και χαλαρή τετραπληγία.

Πολλοί θα πείτε ότι ήταν επιλογή μου ένα παιδί με σύνδρομο Down , όμως ΟΧΙ δεν ήταν. Καμία από τις εξετάσεις του προγενετικού ελέγχου δεν έδειξε την τρισωμία.

Εμένα ποιος θα με βοηθήσει όταν εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να εργαστώ και εσείς οι 300 της βουλής κάνετε συνέχεια περικοπές σε συντάξεις και ειδική αγωγή???

Κόψατε το παραπληγικό επίδομα από το παιδάκι μου την στιγμή που όλες οι γνωματεύσεις από δημόσια νοσοκομεία αναφέρουν την χαλαρή τετραπληγία.

Μήπως αντί να κόβετε από τα παιδία μας, θα έπρεπε να σταματήσετε να τα τσεπώνετε και να περικόψετε από τους παχουλόυς μισθούς σας και να φροντίσετε ώστε τα παιδία μας να έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει και να προνοήσετε να βγάλετε σύνταξη ή κάποιο βοήθημα, σε όλες εμάς τις μανάδες παιδιών ΑμεΑ, γιατί κάνουμε την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου:  Μεγαλώνουμε παιδιά με αναπηρία που χρειάζονται 24ωρη φροντίδα , 365 μέρες τον χρόνο ???

Εμείς τι θα γίνουμε? Θέλετε να μας αναγκάσετε να κλείσουμε τα παιδιά μας σε ίδρυμα??? Ε λοιπόν , ΟΧΙ!!!

Πρέπει να φροντίσετε για εμάς και τα παιδιά μας!!!

Μια ακόμη εξοργισμένη μητέρα παιδιού αμεα.

ΤΣΟΚΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ