Η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο People σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Πρωινό με την Κλεοπάτρα Πατλάκη να λέει ότι «12 άτομα πρέπει να έχασαν τη δουλειά τους εκείνα τα χρόνια» αναφερόμενη στην περίοδο που η παρουσιάστρια ήταν στον Alpha.

«Ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει κάποια λάθη και μετά να κάνει μια καινούρια αρχή. Μακάρι! Έχουν έρθει άνθρωποι και μου έχουν πει κάποιες ιστορίες. Δεν μπορώ να βγω αντί αυτών και να τα πω δημοσίως. Από την άλλη δεν μπορώ να πω και ότι ισχύει» είπε η Φαίη Σκορδά με την δημοσιοφράφο να προσθέτει:

«Εγώ έχω μιλήσει με άτομα και ξέρω με ποια άτομα. Αυτά όλα έγιναν και έγιναν πολύ άγριες σκηνές. Έχει δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να αναθεωρεί, να μετανιώνει, αλλά, αναθεωρώ σημαίνει ότι αντιλαμβάνομαι τα λάθη μου. Εγώ με αυτό που λέει η Κωνσταντίνα δεν καταλαβαίνω ότι αντιλαμβάνεται τα λάθη της.

Νιώθω ότι κάποιος πολύ έξυπνος άνθρωπος την έχει πάρει από το χέρι και της λέει ότι «έλα τώρα να το ξαναπάμε από την αρχή και να το ξαναχτίσουμε. Θεωρώ ότι όλα αυτά που λέει είναι τσεκαρισμένα» .

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή : thecaller.gr