Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα σου!

Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα σου!

 

Η κουζίνα είναι ένας ζωτικός χώρος σε κάθε σπίτι. Ενίοτε μάλιστα λειτουργεί και ως η τραπεζαρία του σπιτιού ελλείψει ξεχωριστού δωματίου. Οι μοντέρνες κουζίνες είναι πρακτικές και λειτουργικές ενώ με μικρές πινελιές αποκτούν το προσωπικό μας στίγμα. Τώρα μπορείς να κάνεις το χώρο σου να δείχνει μεγαλύτερος ή να εξοικονομήσεις χώρο με απλούς τρόπους!

1. Μια ιδανική λύση αποθήκευσης είναι το κινητό τρόλεϊ που μπορεί να χρησιμεύσει και ως πρόχειρος πάγκος εργασίας και τοποθετείται όπου εσύ θέλεις!

Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα σου!2. Ένας άλλος τρόπος να εξοικονομηθεί χώρος είναι το λεγόμενο πάσο στην κουζίνα που λειτουργεί και ως τραπέζει αλλά και ως χώρος εργασίας και αποθήκευσης.

Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα σου!3. Αναδιπλούμενες καρέκλες και τραπέζι που μπορούν να αποθηκευτούν αργότερα είναι ιδανική λύση για να έχεις τραπεζαρία στην κουζίνα χωρίς να σου πιάνει χώρο.

Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα σου!4. Μικρά γατζάκια κάτω από τα ράφια σου ή τα ντουλάπια σου θα εξοικονομήσουν χώρο αφού θα μπορείς να κρεμάς τα φλυτζάνια σου χωρίς να πιάνουν χώρο στον πάγκο της κουζίνας ή στο ντουλάπι.

Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα σου!5. Το έχουμε ξαναπεί, ένας καθρέφτης δίνει άλλη διάσταση σε ένα χώρο, του δίνει βάθος και τον μεγαλώνει!

Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα σου!6. Το τέλειο ντουλάπι-αποθήκη που πιάνει λίγο χώρο και χωράει πολλά αλλά και είναι συρόμενο!

Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα σου!7. Φτιάξε ένα επιπλέον μικρό ράφι κάτω από το ντουλάπι της κουζίνας για να βάλεις όλα σου τα μπαχαρικά σε παράταξη.

Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα σου!8. Ο ιδανικός τρόπος να εξοικονομήσεις χώρο είναι να μην έχεις ντουλάπια αλλά ανοιχτά ράφια!

 

ΠΗΓΗ: tlife.gr