Η κ. Πηνελόπη Αλεξίου, σε μία στιγμή αγανάκτισης, έγραψε αυτά τα λόγια καρδιάς και πόνου, λόγια αλήθειας που λίγοι και λίγες είναι εκείνοι που τολμούν να ξεστομίσουν.

Λόγια που αν δεν τα έχεις νιώσει δε μπορείς να τα καταλάβεις. Θεώρησα χρέος μου, να αναρτήσω στο nena.gr, τις αλήθειες που μία ακόμα μητέρα παιδιού ΑμεΑ, εκφράζει και μάλιστα με όλους τους κινδύνους που εγκυμονούν μετά από τέτοιες αποκαλύψεις από μέρους της. Στην προσπάθειά της αυτή, οφείλουμε όσοι θέλουμε να γίνουμε μία γροθιά ενωμένη για το καλό των παιδιών μας, να σταθούμε δίπλα της.

Σας παρακαλώ όσοι επιθυμείτε να κοινοποιήσετε το συγκεκριμένο θέμα. Αφορμή για αυτή της την έκρηξη αποτέλεσε το άρθρο που μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μάτι: Παρά τις γενναίες δωρεές οι μαθητές κάνουν μάθημα σε καμμένο σχολείο

Διαβάστε τη δημόσια καταγγελία της κ. Αλεξίου

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΖΗΤΑΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!

Ντροπή στο Σύλλογο Αλέξανδρο Δελμούζο!!!

Όψιμο πραγματικά το ενδιαφέρον σας για το Ειδικό Δημοτικό Ραφήνας τώρα που τελειώνει η χρονιά. Και κυρίως το ενδιαφέρον σας για τις χορηγίες!!!

Αλλά γιατί δε δείξατε το ίδιο ενδιαφέρον όταν σας κατήγγειλαν οι γονείς ότι η Διευθύντρια του σχολείου και μέλος του συλλόγου σας μοίραζε τις χορηγίες που είχαν δοθεί για τα παιδιά μας σε οικογένειες που ούτε κατονόμαζε;

Ποιό ήταν το ενδιαφέρον σας όταν σας καταγγέλθηκε ότι αγόραζε φωτογραφική μηχανή το καλοκαίρι με κλειστά σχολεία 450 ευρώ;

Αλήθεια ποια ήταν η στάση σας όταν στη σχολική επιτροπή, στην οποία η ίδια Διευθύντρια εκπροσωπούσε το σύλλογό σας, υπήρξε έντονος καυγάς και διαφωνίες γιατί δεν μπορούσε και δεν ήθελε να δικαιολογήσει «περίεργα» περιστατικά σχετικά με την επάρκεια πετρελαίου θέρμανσης του ειδικού σχολείου; 

Και τι έκανε ο σύλλογος Αλέξανδρος Δελμούζος για όλα αυτά, που έρχεται τώρα ως τιμητής των παιδιών μας;

Μη έχοντας ούτε την παραμικρή ευθιξία, την συμπεριέλαβε στις λίστες του ως υποψήφια και συνέχισε να την έχει εκπρόσωπό του στο Δήμο Ραφήνας. Με ένα και μόνο έργο. Να διαλύσει το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που την κατήγγειλε. Λες και έτσι θα ξεχαστούν τα ζητήματα. Και έρχεστε τώρα, στο τέλος της χρονιάς να μας πείτε για την μη μεταφορά. Κάτι που ξέρατε όλοι, εκτός από τους γονείς από τον Οκτώβριο! 

Αλήθεια κ. Σεχίδη εσείς που υπήρξατε και υποδιευθυντής στο ειδικό Δημοτικό Ραφήνας, μαζί με την εν λόγω Διευθύντρια, ζητήσατε ποτέ μελέτη καταλληλότητας του κτιρίου που επί χρόνια στεγάζει τα παιδιά μας; 

Γιατί σε απάντηση που έχω από την Πρωτοβάθμια, αναφέρονται λόγοι ασφάλειας και υγιεινής οι οποίοι δεν επιτρέπουν τη στέγαση των παιδιών μας. Αλήθεια οι λόγοι αυτοί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια και για το Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και ΕΕΕΕΚ;

 
Εγώ από τη μεριά μου ως γονέας, που το παιδί μου και εγώ προσωπικά έχω δεινοπαθήσει σε εκείνο το σχολείο που από Νταού (αντί να μπει ένα ΧΑ ανάμεσα) ονομάστηκε ειδικό Ραφήνας.

Θέλω να σας παρακαλέσω να μην ασχοληθείτε ξανά με τα παιδιά μας μόνο ενόψει εκλογών.

Θα παρακαλούσα να είστε πρώτα άνθρωποι, μετά εκπαιδευτικοί και στο τέλος συνδικαλιστές. Με αυτή τη σειρά και όχι την ακριβώς ανάποδη όπως πράξατε.

Και επίσης θέλω να φωνάξω μέσα από αυτή την επιστολή ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Είναι εύκολο άλλωστε όταν είναι άτομα με ειδικές ανάγκες!

Ακούει άραγε κάποιος εισαγγελέας;

Πηνελόπη Αλεξίου

 

Αξίζει να διαβάσει κανείς και τα σχόλια κάτω από τα γραφόμενα της κ. Αλεξίου

Elena Bilia Keratioti Τόσες δωρεεες πού πήγαν ;;;

Ματινα Πεππα Μακριά από σύλλογος δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα πόσο σας καταλαβαίνω

Χρυσανθη Χατζηπερρου Οσοι τα δίνατε σε άτομα ανθρώπους που δεν ήταν πυρόπληκτοι κάποιοι από αυτούς τα έφαγαν οι ιδιοο

 

Πηγή: Facebook